alina.shutenko93@
alina.shutenko93@
Знавець
Відгуки alina.shutenko93@
Коментарі alina.shutenko93@
Отримано лайків
6 Like
alina.shutenko93@

Avon

Доброго дня, я стала учасником проекту Avon, дуже вдячна вам за довіру. Раніше я багато користувалася косметикою Avon, мені вона подобалася, а з часом стало менше консультантів і вже не було змогу замовляти продукцію.
Парфумами Today раніше користувалася моя мама і зараз буде приємно вражена коли я їй їх передам. Особисто мені подобалися Always)
Помада мені дуже сподобалася, приємна текстура, гарний запах та колір!!!
У відгука 0 коментарів
alina.shutenko93@

Сирок Простоквашино

Введення першого прикорму, ми розпочали ще з 5 місяців. А от молочні продукти десь із 7 місяців. Ніяк ми не могли підібрати сирок який би нам подобалася. Попробувавши сирок без додавання цукру виробника "Простоквашино" нам він дуже сподобався і ми із задоволенням тепер його смаком кожного дня!
Для нас Важливо познайомити крихітку з натуральними смаками нових продуктів без додавання надмірної кількості цукру.
Тому, ми намагається обирати тільки натуральні продукти, без цукру, фруктози, ароматизаторів, барвників та інших шкідливих наповнювачів.
У відгука 0 коментарів
alina.shutenko93@

Простоквашино для малят

Дуже смачний сирок! Донечка їла з великим задоволення!
Без додавання цукру, що є дуже важливо для маленьких діток!
Тепер будемо постійно його купувати і ласувати таким приємним на смак смаколиком. Рекомендую мама та їхнім діткам скуштувати нову лінійку продукції від нашої улюбленої марки молочних продуктів "Простоквашино"!!!
У відгука 1 коментар
alina.shutenko93@

Засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Ура!!! Я стала експертом давно відомій мені та моїй родити торговій маркі Dr.Oetker. Ми обожнюємо випікали різні смаколики та прикрашати наші кулінарні вироби саме цими прикрасами. Наші солодкі пундики прикрашені засобами для декору від Dr.Oetker завжди роблять навіть звичайну шарлотко головною стравою столу.
У відгука 0 коментарів
alina.shutenko93@

Випічка з Dr.Oetker

Дуже обожнюю саме цю фірму Dr.Oetker для декору і випічки. Давно купляю і користуюся, головна прикраса святкового столу для дітей! Завдяки цим прикрасами для випічки і декорування кожна солодка страва на нашому столі є головною прикрасою.
А тепер як стала експертом задоволена подвійно адже у книжках з рецептами є чудові рецепти які хочеться зробити прямо зараз!
У відгука 0 коментарів