SI.Ira
SI.Ira
Новачок - Блогер
Відгуки SI.Ira
Коментарі SI.Ira
Отримано лайків
1 Like
SI.Ira

Доповнення відгуку

Спершу хотілось би подякувати, за можливість прийняти участь у тестуванні! А тепер докладніше щодо продуктів, сьогодні завершили куштувати дитяче харчування «КоКо». На мою думку - це супер якісний продукт, від нашого Українського виробника. Пюрешки гарні на смак, дитині сподобалось, думаю це один з найважливіших критеріїв. Ніяких негативних реакцій не спостерігалось.
Щодо складу, дуже порадувало, що відсутня сіль та інші непотрібні домішки.
Сподобався суп-пюре з овочами, це взагалі щось новеньке, раніше навіть не зустрічала такого на полицях супермаркетів, чудова альтернатива для швидкого, здорового харчування.
Також хотілось би висловитись з приводу дизайну баночок, він супер милий, гарний і гармонійний, але мені як споживачу хотілось би щоб на баночках також були картинки пов’язані з відповідними смаками, щоб на полицях магазину можна було швидко зорієнтуватися та прихопити потрібний смак.
Загалом дуже хороші враження від тестування дитячого харчування КоКо, з радістю буду купувати, при необхідності швиденько перекусити, коли нема можливості готувати, всім рекомендую!
У відгука 0 коментарів
SI.Ira

Дитяче харчування - КоКо від Нашої ряби!

Всім привіт! Отримали набір дитячого харчування КоКо від Нашої ряби для тестування.
З самого початку розпаковки склалося дуже приємне враження від набору, дев’ять бережно запакованих баночок зі смаколиками для малюків з різними смаками.
Моя донька не дуже полюбляє фруктові пюре та і прикорм в цілому, м’ясні пюре не куштували, тому буде дуже цікаво спробувати.
Сьогодні ж почнем смакувати, та згодом напишу більш розгорнуто щодо вражень.
Також хотілось би додати, дуже радує, що у цей непростий час наші Українські виробники наважуються ризикувати, створювати нову продукцію.
Бажаю виробнику успіхів та виходу на міжнародний ринок, задля покращення нашої економічної ситуації та визнання якості нашого національного продукту.
У відгука 0 коментарів