Natkart
Natkart
Новачок
Відгуки Natkart
Коментарі Natkart
Отримано лайків
4 Like
Natkart

Підводимо підсумки

Доброго дня, шановні читачі. Два тижні тестування Бекутан КІДС Вітс Мультиімуно позаду і можна підвести підсумки. Ще раз хочу виразити слова вдячності сайту naprobu за можливість брати участь у тестуванні.
В перший тиждень вживання добавки у нашого малюка значно покращився апетит і залишається на тому ж рівні ( раніше мали з цим проблеми), в кінці другого тижня дитина захворіла на ГРВІ вперше за 2, 4 роки. Чи пов'язано це з вживанням добавки сказати важко, адже є багато факторів, які могли спричинити захворювання. Але маємо те, що маємо.
У відгука 0 коментарів
Natkart

Бекутан КІДС Вітс Мультиімуно

Доброго дня, шановні читачі. Ми тут новачки, вперше тестуємо продукцію і надіємось, що не востаннє. Дякуємо сайту naprobu за можливість брати участь у тестуванні продукції.
Отримали посилочку з упаковкою Бекутан КІДС Вітс Мультиімуно , в якій 14 саше, ознайомилися з інструкцією і одразу ж приступили до тестування. Порошок розчиняємо в йогурті, сокові і в звичайній водичці. Добавка дає приємний апельсиновий аромат і смак. Дитина споживає з задоволенням. Алергічних висипів не спостерігається. Нам 2, 3 роки і маємо проблеми з апетитом. Але після приймання добавки апетит значно покращився. Звичайно ж робити висновки зарано, тому чекаємо кінцевого результату по закінченні 2 тижнів. Виробник дуже мудро вчинив, об'єднавши в добавці і вітаміни, і мінерали, і пробіотики. Маючи такий багатий склад добавка дійсно має сприяти підтримці імунітету у дітей.
У відгука 1 коментар