oljak2006
oljak2006
Знавець
Відгуки oljak2006
Коментарі oljak2006
Отримано лайків
3 Like
oljak2006

Тестування Желфікс

По перше хочу подякувати #naprobu# за участь у ації і за прекрасне тестування продукцію #Dr/Oetker#! Завжди не доходить час, щоб попробувати щось новеньке, а тут така нагода! замаринувала огірочки, буду пробувати вже ближче до зими. Цікавий смак маринаду! Але чомусь дивилася по магазинах я його не бачила!!! Пробувала желфікс 3:1 - то просто супер! Шкода, що не було такої нагоди на початку літа коли була трускавка, вишня, смородина. На наступний рік буду дружити тільки з Желфіксом, як буду робити варення! Але вчора зробила варення з вишень з холодильника не багато, то застигло і ми пробуючи з донечкою не могли натішитися! Ще раз хочу подякувати за таку прекрасну продукцію! І постарайтеся забезпечити ринок Львова цією сумішшю для маринування!
У відгука 0 коментарів
oljak2006
Хочу ще подякувати за дріжджі уперової якості! як в народі є вислів - росте, як на дріжджях - це 100 відсотків про продукцію фірми Dr.Oetker. Паски виросли! Смачнющі!!!!!!! Яксь була в магазині і побачила, що у вас є дуже багато всякої продукції, якої я ще не пробувала! тепер буду пробувати все потрошки:)
У відгука 0 коментарів
oljak2006
Хочу ще раз подякувати за вашу дуже якісну продукцію! На свята готувала холодець, використала желатин -одне задоволення! швидко, зручно і зовсім не чути, що ця страва на желатині! Бо колись використовувала іншої ТМ, то присмак страви був не дуже добрий!
У відгука 0 коментарів
oljak2006
Я вже давно використовую прикраси від Dr.Oetker. Дуже ними задоволена! Постійно, коли ними прикрашаю тортики, дітки в першу чергу хочуть попробувати срібні кульки (я ними користуюся найбільше)! Покажу тортик для внучечки зробили на 1 рік #naprobyua #naprobydroetker #желатиноеткер
У відгука 0 коментарів
oljak2006
Для мене насправді було сюрпризом отримати щось на Новій пошті, коли заглянула в конверт дужу зраділа! Дякую за вибір! Тепер думаю що б такого цікавого попробувати приготувати, не таке як завжди:)
У відгука 2 коментарі