ovsienko
ovsienko
Новачок
Відгуки ovsienko
Коментарі ovsienko
Отримано лайків
1 Like
ovsienko

Крафіни в моєму житті

Ну що ж, оскільки із паскою в мене не склалось.... то я вирішила спробувати крафіни))
Я в захваті, причому і від процесу і від продукції Dr. Oetker і від результату. Я вперше спробувала цукрову пудру Dr. Oetker-від неї не можливо відірватись. Така вона ніжна і білосніжна....і ароматна )))
#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
ovsienko

Я, паски і Dr. Oetker

Сьогодні я розповім про моє знайомство із паскою та кексиками. Напередодні свята Пасхи я вперше взяла рецепт паски із інтернету і вирішила спробувати це таїнство випічки. Що сказати Вам? Рецепт виявився не правдивим. Те, що показували у відео і мій результат досить сильно відрізнялись. (За цим рецептом готувала моя колега і в неї теж не вийшло як на відео. Ой, щось я поквапилась)) Так, тісто вийшло смачним, без зайвого смаку дріжджів, але я не розумію навіщо люди обманюють?! Тісто мало бути волокнистим,а воно було як звичайна паска, без усіляких там "спецефектів". Та й на тому дякую Богу. Смачна, запашна(завдяки ванілі Dr. Oetker ) та прикрашена гарним декором. А от кексики в мене завжди виходять, бо рецепт вже перевірений роками. І ним сьогодні я із Вами поділюсь.

#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
ovsienko

Розпушувач, дріжджі, декор та ваніль Dr. Oetker

Хочу подякувати за участь у проекті. Це для мене вперше. Трішки історії. Подавала свої заявки у деяких проектах, але нажаль все марно. І подаючи анкету на проект -"Готуємося до Великодня: засоби для випічки та декорування Dr. Oetker" я собі пообіцяла, що в разі чергової невдачі видалю взагалі свою анкету із сайту. І, мабуть, це таки була доля-я у проекті! Ура!
І перше за що я взялася-це мої улюблені кексики. Вони вийшли дуже гарними і смачними. Розпушувач я завжди використовую фірми Dr. Oetker, а от ваніль-це феєрично! Запах стояв на всю квартиру! А прикрашати кексики мені допомагала донечка-була б її воля, вона б увесь декор вмістила на одному кексику у 3 поверхи)))
А ще цей рік для мене визначний-я спробувала випікати паски. Для цього я використовувала дріжджі, ваніль Dr. Oetker. Все було чудово! В моєму рецепті, як на мене, було забагато дріжджів і я переживала, що тісто буде віддавати дріжджами, але все було смачно.
Дякуючи проекту і фірмі Dr. Oetker я відкрила для себе не тільки нові рецепти, а й використання таких простих девайсів, що йшли до набору-вінчик та силіконову лопатку, які спростили підготовку сумішей до приготування смаколиків. Ще хочу спробувати пудинги фірми Dr. Oetker.
У відгука 0 коментарів
ovsienko

Посилочка

Дякую за посилочку! Все так смачно пахне та має привабливий вигляд, що вже хочеться щось замісити та скуштувати! Декор вразив своїми яскравими
кольорами та первозданною недоторканністю. Запах ванілі просто
неперевершений. Розпушувач та желатин спробую вже сьогодні та обовязково про
все розповім!
У відгука 2 коментарі