Vessom
Vessom
Новачок
Відгуки Vessom
Коментарі Vessom
Отримано лайків
0 Like
Vessom

Тестування послуги доставки і продукціі від інтернет магазину Cooker

В нашій родині звичка замовляти продукти додому з`явилась під час карантину, коли всі сиділи по домівках і намагались менше відвідувати магазини. Але порівнюючи ті часи, коли замовлення харчів видавалось справжнісіньким квестом - треба було планувати зазделегідь, кілька днів «виловлювати» вільний часовий слот на доставку, то тині - надшвидка доставка від Cooker виглядає чимсь просто космічним!) це надзвичайно зручно! Після Cooker box ми встигли вже самостійно зробити замовлення необхідних продуктів із інтернет магазину Coker. В лютий ранковий час-пік курьер привіз нам замовлення до сніданку за 50 хвилин. Доречі, кур’єр і справді був трохи схожий на космонавта) - в новенькій охайній брендованій формі синього кольору, у шлемі і з величезним синім рюкзаком. Він був ввічливим і привітним, що приємно. Це було майже те саме, що відправити чоловіка в магазин). Дуже зручно для мам з малими дітками, коли немає змоги відлучитися навіть в найближчий магазин, або для літніх людей, або для офісних працівників, які поспішаючи додому, ліпше приділять увагу своїм рідним, ніж стоятимуть в чергах супермаркетів. Тобто, послуга з доставки продуктів в інтернет магазині Cooker мені сподобалась дуже, можу сміливо її рекомендувати.?

З приводу самої продукції, що була в Cooker box - тут як кажуть - хто що любить)).

Мені не сподобався Балик Дарницький Богодухівського м’ясокомбінату. Як на мене - він аж занадто солоний, купляти його в майбутньому в мене бажання не виникло.

Також середні оцінки отримала напівкопчена ковбаса «Президентська» - смачна, але вона розшаровується, тоненькі і охайні шматочки з неі нарізати важко, інколи трапляються фрагменти, що складно пережувати і її «оболонка» занадто тверда, повторно не куплю.

З того, що дуже сподобалася, однозначно куплю і навіть вже купила повторно -
тендітні молочні сосисочки!! Надзвичайно смачні - я відварила собі і дітям, а потім ще не втрималася і одразу з’їла декілька сирих)). Від них дійсно важко відірватись. У Cooker ми вже встигли замовити повторно молочні сосиски і дитячі - смачні і сподобались обидва варіанти.

Також дуже сподобалася варено-копчена ковбаса «Сервелат» - смачна і може гідно доповнити в прикуску і сніданок, і обід і вечерю.

Нарізочки копченої ковбаски Фінська, Італійська й Венеція - сподобалися всі!
Гарні й на смак і ідеально нарізані, теж ймовірно повторю покупку.

Також вже замовляли Фует і маленькі італійські ковбаски - сподобались дуже, одразу думками направляють у спогади, коли куштували подібні ковбаски в Європі.

Ще з того, що ми встигли замовити в Cooker похвалю Білоцерківський сир Філадельфія - рідкісне і смачне явище серед українських виробників. Смакує точно не гірше за імпортну Філадельфію. До того ж, її рідко де можно купити, а ось в Cooker є! Це ще одна величезна перевага, що окрім ковбасно-м’ясних виробів можно одночасно замовити широкий кошик супутніх товарів.

Замовляти у інтернет магазині Cooker легко і приємно. Їх над швидка і зручна доставка - вище всіляких похвал. Використання промокоду cookerset_8474 дозволить заощадити і отримати приємну знижку -5% на будь яке замовлення.

Спробуйте, вам сподобається!
У відгука 1 коментар