Марина2021
Марина2021
Новачок
Відгуки Марина2021
Коментарі Марина2021
Отримано лайків
1 Like
Бактобліс
03:42 06.01.2022
Марина2021

Бактобліс другий етап

Дуже вдячна за можливість протестувати такий чудовий препарат! Він дійсно мега ефективний. Зараз сезон захворюваності і Бактобліс наш рятівник. Наша проблема з частою захворюваністю горла про себе не нагадує зовсім. Від тепер цей пробіотики завжди в арсеналі у нашу домі. Багато наших друзів також приєдналися до команди Бактобліс!!!!
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
18:15 26.08.2021
Марина2021

Бактоблиз

Також хочеться додати трохи негативних моментів. На мою думку трохи не зручно ,що зберігати їх потрібно у холодильнику. Коли вирушаеш у мандрівку не завжди це зручно. А по друге, дитина зауважила, що таблетка дуже довго розсмактується. Хоча на смак дуже приємна. Але чудовий результат пробіотика затьмарює усі незручні моменти😁👍👍
У відгука 1 коментар
Бактобліс
05:59 26.08.2021
Марина2021

Бактобліз

На нашу вдачу нам пощастило тестувати такі корисні пробіотики , як Бактобліз. У моєї дитини з народження є така особливість- будь яка застуда дає ускладнення на горло. А також слабкі голосові зв'язки. На моє здивування навіть після насиченого проведення останнього місяця літа вона жодного разу не захрипла и не пожалілась на неприятні відчуття у горлі. Для нас це вже великий результат. Дуже хочеться поспостерігати які результати дасть Бактобліз коли почнеться осінь і навчальний рік.
У відгука 0 коментарів
Марина2021

Вітамінний комплекс з дивовижними властивостями.

Завжди спостерігаючи за станом здоров'я своєї дитини, можу відмітити за час дослідження -це покращення апетиту. Протягом курсу помітно прискорився ріст волосся та нігтів. Імунітет помітно укріпився . Так трапилось що в нас був контакт з диною яка на наступний день дуже захворіла. У нас все пройшло в легкій формі. Нежить лише два дні. Я вважаю це заслугою Бекутан. Всім рекомендую.Обовьязково будемо ще приймати ці вітаміни.
У відгука 0 коментарів
Марина2021

Вітамінний комплекс з дивовижними властивостями

Ось і нам пощастило взяти участь у тестуванні)) В першу чергу хочеться відмітити дуже зручне пакування. Нічого не розсипається і не розливається. На смак дитині дуже сподобалось - каже що це апельсиновий сік і завжди просить дати ще :). За 5 днів нашого тестування можу відмітити це покращення апетиту. Алергічних реакцій не виявила. Залюбки будемо продовжувати наше тестування. Дякуємо @naprobu.ua
У відгука 0 коментарів