Na-Talia
Na-Talia
Знавець - Блогер
Відгуки Na-Talia
Коментарі Na-Talia
Отримано лайків
13 Like
Na-Talia

Завершення тестування

Скуштували всі смаки киселів. Кожен по своєму смачний, але мій фаворит - полуничний. Його кисло-солодкий смак нагадує дитинство, а шматочки фруктів додають родзинку. Також сподобалось що у всіх киселів натуральний смак, без хімії. За смаком сподобались обидва варіанти - і заварний і розчинний, але в загальному розчинний сподобався більше через значну економію часу на приготування. Коли маєш щільний графік такий кисіль - просто знахідка. Дуже рада що взяла участь у тестуванні і відкрила для себе новий якісний продукт, який тепер буду використовувати.
У відгука 0 коментарів
Na-Talia

Кисіль

Скуштувала полуничний кисіль і це просто ідеальний смак. В міру насичений, в міру солодкий. Шматочки полуниці добре підкреслюють смак. Продовжую насолоджуватись поєднанням смаку і зручності пииготування. Мінімум часу, максимум задоволення. Дуже рада що стала учасником тестування і відкрила для себе киселі від Dr.Oetker. Тепер вони залишаться в раціоні моєї сім'ї.
У відгука 0 коментарів
Na-Talia

Кисіль

Сьогодні куштувала кисіль зі смаком лісової ягоди.
Дуже сподобалось що швидко готується. Коли темп роботи і ритм життя не залишає часу на приготування, такий кисіль дуже стане в нагоді. Також сподобався не приторний смак. А от додавання ягід особисто мені, не дуже сподобалось. Але це суб'єктивна думка. Не люблю кісточки в ягодах, а саме вони добре відчувались в цьому смаку киселю.
Але в цілому враження від дегустації дуже позитивне.
У відгука 0 коментарів
Na-Talia

Кисіль

Нарешті змогла отримати свій набур киселів для тестування. Дуже приємно вражена розмаїттям смаків. Яскраве, приємне пакування і гарний склад продукту. Вже не дочекаюсь швидше спробувати.
У відгука 0 коментарів
Na-Talia

Відгук на прдукцію

Дуже задоволена продукцією ТМ Dr.Oetker!
По кожному виду продукції писала окремий відгук, а зараз хочу узагальнити.
Більш за все сподобався гарячий шоколад. Це саме те, що я шукала дуже давно. Тепер він у мене стане офіційним напоєм грудня. Саме те що треба для новорічного настрою.
Також я в захваті від суміші Творопиш. Дуже ніжна з нею виходить запіканка. Готувати простіше, а результат на багато краще.
Також дуже сподобалась посипка, особливо тим що вона не тверда і має приємний смак.
Раніше я не дуже помічала продукцію ТМ Dr.Oetker на поличках магазинів, а зараз точно не пройду повз. Дуже вдячна що мала змогу протестувати її!
Додаю посилання на відгук в соцмережі:
https://www.instagram.com/p/CIh5bHLl1dI/
У відгука 10 коментарів