Sofiia Shunkina
Sofiia Shunkina
Новачок
Відгуки Sofiia Shunkina
Коментарі Sofiia Shunkina
Отримано лайків
6 Like
Sofiia Shunkina

Ефект від емульсії при застосуванні у дитини

Отже, тестування емульсії від Topicrem добігло кінця. Так як на собі її я вже випробувала, то мені було цікаво, як емульсія буде зволожувати шкіру у дитини. У моєї донечки є певна невелика реакція на холод, а саме почервоніння щічок після перебування на вулиці в холодну пору року. Тому я завжди перед виходом на вулицю та після повернення додому обовязково змазую їй личко колдкремом. Про емульсію Topicrem можу сказати впевнено, що вона чудово знімає почервоніння та подразнення на шкірі, а також добре зволожує ніжну дитячу шкіру, запобігаючи лущенню. Тому сміливо можу рекомендувати емульсію як справді універсальний дієвий засіб для зволоження шкіри як для дорослих, так і для дітей !)
У відгука 6 коментарів
Sofiia Shunkina

Перше враження від зволожуючої емульсій для тіла від Topicrem

Щиро зраділа, коли побачила себе у списку учасників тестування, вже вдруге пощастило тестувати цікавий продукт!))
Про бренд Topicrem мені відомо вже давно, адже продукція позиціонує себе як космецевтична, тобто дерматокосметична з лікувальним ефектом. У Topicrem є чимало лінійок для різних типів шкіри, а також як дорослих, так і дітей, проте всі лінійки розроблені з урахуванням потреб саме чутливої шкіри.
Емульсія для тестування призначена для глибокого тривалого зволоження дуже сухої та чутливої шкіри. Так як у мене саме такий тип шкіри, яка особливо вразлива в холодну пору року, то мені просто необхідно застосовувати якісь засоби для зволоження та живлення.
Отже, мої враження від емульсії: приємний легкий запах та ніжна консистенція (можливо на перший погляд виглядає дуже рідка, проте це ніяк не впливає на її функції), невеликий розхід, чудове зволоження та швидке всмоктування, відсутність липкості і дискомфорту, і, що найголовніше, тривале відчуття комфорту на шкірі. Тому мені особисто крем сподобався, і я з радістю буду його використовувати і надалі!
У відгука 0 коментарів
Sofiia Shunkina

Випікання пасок з Dr.Oetker

Цього року на Великдень у мене будуть найароматніші спогади при готуванні паски, і допоміг мені в цьому ванільний ароматизатор, запах якого додає того атмосферного кухонного затишку дитинства та святкової ейфорії. Тому, мої всі пасочки будуть пахнути ванількою та радістю від спільного сімейного готування.
У моєму цьогорічному рецепті пасок (а я пекла за 3 різними рецептами) я використовувала сухі дріжджі від Dr.Oetker, і дуже задоволена: паски гарно піднялись, пропеклись, тісто пухке та надзвичайно смачне). Також я додавала ванільний цукор, який теж додає приємного аромату тісту.
Не менш важливим процесом, окрім самого випікання, є процес декорування випічки. Сучасні господині креативлять на повну, стараючись зробити свої пасочки красивим витворами мистецтва. Я цього року вперше спробувала зготувати глазур на основі желатину, і тут якраз у нагоді став желатин із тестувального набору. Глазур вийшла дуже ніжною, майже зефірною, і гарно виглядає та тримається на пасочках. Дуже мені сподобались кольорові метелики та перлинки для прикрашання з набору. Вони так гарно і ніжно виглядають, просто одне естетичне задоволення в кінцевому результаті. А ще, вони дуже смачні і ними не поламаєш зуби, як от від більшості декорацій ))) Дякую naprobu за можливість підняти собі настрій та поекспериментувати на кухні)
У відгука 0 коментарів
Sofiia Shunkina

Перший пиріг спробували :))

Дуже радію, що мені випала така цікава можливість протестувати продукцію для випічки компанії Dr.Oetker в рамках тестувального проєкту @naprobu «Готуємося до Великодня: засоби для випічки та декорування Dr. Oetker». А й справді, це чи не найпопулярніший бренд різноманітних засобів та сумішей для приготування випічки і десертів.
Назва Доктор Еткер мені знайома з дитинства, адже вдома на книжковій полиці було чимало різних кулінарних книг, збірників рецептів, і серед них виділялась чудова серія із 20 стильних невеличких книжечок рецептів, зібраних Рудольфом Августом Еткером, онуком того самого знаменитого доктора Августа Еткера, винахідника пекарського порошку та засновника компанії. Я могла годинами розглядати чудові ілюстрації у цих книжечках і уявляти яка ж ця чи інша страва на смак. Багато рецептів і досі є одними з улюблених у нашій сім’ї.
Із продукцією компанії знайома досить добре, і в мене про неї виключно позитивні враження. Однак з деякими продуктами, такими як ванільна цукрова пудра, і особливо декор для випічки, мені ще не доводилось працювати на кухні. Тому я була приємно вражена, коли розпаковувала свій набір з такою великою кількістю чудової продукції, яка неодмінно робить процес готування приємним.
Напевно кожній господині відомо, що смак та вигляд будь-якої дріжджової випічки дуже залежить від якості продуктів, особливо таких як дріжджі. Саме якість сухих дріжджів є важливим моментом при випіканні паски, пирогів чи булочок. Тому першим рецептом, який я спробувала зготувати, та одночасно і протестувати продукцію, став цікавий пиріг з яблуками та безе із книжечки рецептів Dr.Oetker, яка стала приємним надісланим бонусом-подарунком. Я взагалі дуже люблю різні яблучні пироги за їх свіжий смак, кислинку та можливість імпровізувати з різними видами тіста та рецептами. Тому цей пиріг із задоволенням приготувала разом зі своєю донечкою. Пиріг дуже легкий в приготуванні, із звичних продуктів, які завжди є вдома, на смак ніжний та ідеально смакує із чашкою кави чи чаю. Незважаючи на те, що я завжди побоювалась працювати із дріжджовим тістом, із сухими дріжджами це під силу кожній леді, а дріжджі Dr.Oetker цьому яскравий доказ. Недаремно девізом компанії є слоган: "Якість - кращий рецепт".
#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobu_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки
У відгука 12 коментарів
Sofiia Shunkina

"Готуємося до Великодня:засоби для випічки та декорування Dr.Oetker"

Отримала свій набір для тестування від Dr. Oetker! Буду вперше пробувати себе у ролі експерта) Не можу дочекатись процесу приготування пасочок та іншої випічки, де обов'язково в нагоді стануть усі надіслані продукти! А цей аромат ванілі ну просто пахне на всю кухню) Була приємно здивована, що у коробці ще були книжечки з рецептами, а також кухонне приладдя, яке зробить процес готування швидшим та приємнішим!
У відгука 0 коментарів