Sobikova
Sobikova
Знавець
Відгуки Sobikova
Коментарі Sobikova
Отримано лайків
9 Like
Sobikova

Рибка?

Коли на вулиці заметіль, а вдомі на кухні мама з донею - так і хочеться отримати приємний презент свіжих морепродуктів та накрити смачний святковий сімейний стіл...уже чекаю?
У відгука 0 коментарів
Sobikova

Тірамісу від DrOetker

Сьогодні вирішіла зробити тірамісу з кремом від DrOetker . Я була вражена результатом, адже сам процес приготування крему виявився настільки простим та смачним. Це економія вашого часу, коли на підході гості, а в магазин ніколи бігти) Це все робила вперше, завтра будемо смакувати, зробила солодкий подарунок на день народження з DrOetker . Печиво робила теж вперше, не було в мене кондитерського мішка, тому саме печиво трішки не рівне)))) Отож печиво виложила в форму, попередньо обмокнувши в каву, та змастила збмтим кремом від DrOetker . Тепер на різдвяні свята для себе та рідних потрібно бігти в магазини за пошуками таких смаколиків. Дякую, що відкрили для мене таку марку як DrOetker .

Дякую, що ви є)))
У відгука 2 коментарі
Sobikova

Продукція Woolite

Читаю відгуки, дивлюсь на результати, які просто вражають і дуже жалію, що не потрапила на тестування, адже зі всіх коментарів зробила висновок тільки про єдиний мінус даної продукції - не зручний ковпак. Ну цк взагалі не мінус, коли сам продукт даної марки відмінно справляється зі своїми функціями.. Обовязково буду шукати в магазинах, дякую всім за відгуки_)
У відгука 9 коментарів
Sobikova

Творопиш, сирна запіканка,#naprobuua #naprobuua_DrOetker

Сама сирна запіканка у нас з донею вийшла саме з Творопиш від DrOetker...... Готували швидко, а вийшло дуже смачно... Саме завдяки дуже проматному Butter-Vanille та Творопиш для нас вона вийшла ідеальною...\

Отож ми використали.....
Рецепт:
Сир домашній 600 гр
Яйця 3 шт
Ваніль
цукор 3 ст. ложки
Творопиш 2-3 ложки
Масло вершкове 3 ст. ложки
Сіль - щіпка

Білки відділяємо від жовтків. До жовтків додаємо 2-3 ст л цукру та добре перемішуємо. Додаємо розтоплене вершкове масло, та все змішуємо ретельно з творогом. У цю суміш добавляємо Творопиш, ваніль, і все змішати. Тим часом білки збити з щіпкою солі до густої піни, поступово вмішуємо отриману суміш з творогом до однорідної маси. Тим часом розігріти духову плитку до 160градусів. Форму змастити маслом . Випікати 60-90 хв, все задежить від вашої духовки. Подавати з абрикосовим варенням та мятою. Всім смачного!!!
У відгука 7 коментарів
Sobikova

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки

Отримала бажаний набір від naprobuua_DrOetker) Такою щасливою від подарунків давно не була. Це саме та фірма для виготовлення різних смаколиків, що дуже якісно та гармонійно поєднується з рештами продуктів і в результаті отримуємо неперевершені смаки та делікатеси. Я давно хотіла саме спробувати цю фірму у випічці, але користувалась лише розпушувачем та какао
Сьогодні ж будемо пробувати щось смачненьке готувати... Хочу випробувати форми для кексів. Надіюсь, що все вдасться на всі 100%. тому всім вдалого тестування, а мені СМАЧНОГО!!!))
У відгука 1 коментар