А.Миколаївна
А.Миколаївна
Новачок
Відгуки А.Миколаївна
Коментарі А.Миколаївна
Отримано лайків
2 Like
А.Миколаївна

Допила. Загальні враження.

Щойно закінчила приймати вітаміни ПреМама біжу залишити відгук. Про перші враження писала раніше, а зараз загальні враження. Однозначно гарні вітаміни, збалансовані, та щей з Омега-3 в комплекті.
Почала другий триместр з ПреМама. Радили мені ці вітаміни 2 лікарі і ще подружка😄 Приймала пігулки з капсулами відразу після сніданку. Пігулки ковтаються на відмінно, а от капсулу з Омега-3 треба запивати ще цілим стаканом води (чисто моя фізіологія). Самопочуття в мене чудове, волосся стало менше сипатись, зі шкірою нема проблем зовсім.
Дуже рада що потрапила на тестування саме в такий делікатний для мене період🥰. Жити легше коли менше переживаєш. Я про те, що з такими чудово збалансованими вітамінами не переживаєш що чогось в організмі буде не вистачати. Адже навіть на ідеальному ПП-шному харчуванні ніхто не дає гарантій що в період вагітності вам з бебіком буде вистачати всіх вітаміні і мінералів на двох (трьох😏). Тому я ще подякую нашому сучасному світові, і технологіям, що дарують спокій майбутнім мамам🧡
У відгука 0 коментарів
А.Миколаївна

Перші враження

Отримала посилку і здивувалася)) Вітаміни були в мене раніше ніж я отримала сповіщення про прийняття в ряди тестувальниць :)
У мене якраз на порозі був другий триместр, і хотіла замінити свої поточні вітаміни для вагітних. Після отримання всіх потрібних аналізів, проконсультувавшись з лікарем акушер-гінекологом мені були запропоновані на вибір ПреМама та ще одні вітаміни для вагітних. Чесно кажучи я вже купила інші вітаміни та все ж мала надію що виграю місце на тестуванні. Так і сталося)) І якраз з другого триместру я почала приймати ПреМама Дуо. Знаєте, я постійно приймала вітаміни, але щоб в одній упаковці було все і одразу, та ще й омега в комплекті, такий формат я зацінила. І мій ендокринолог теж зазначила, що ці вітаміни добре збалансовані.
Для мене важливо саме в вітамінах, адже ми приймаємо їх щоденно, це легкість ковтання самих пігулок. Мої останні вітаміни не задовольняли мене в цьому плані зовсім. Я постійно ними давилася, доводилось запивати їх великою кількістю води. Одного разу так вдавилась що пігулка вийшла з мене разом зі сніданком(( Мабуть це моя така фізіологічна особливість. Відкривши упаковку ПреМама я чесно зраділа)) Пігулка пласка та не велика, ковтається легко та чудово. А от капсула з Омега-3 не так добре проходить, не давлюся і то добре звісно)) Може я звикну. Продовжую тестування. Остаточні враження будуть далі.
У відгука 1 коментар
А.Миколаївна

Їх рекомендує лікар

Зараз у мене 12 тиждень, приймаю Елевіт, але він мені не дуже зручний у ковтанні( Запитала у лікаря на які вітаміни можна замінити, запропонувала ПреМама і ще один варіан. Збираюсь спробувати перейти на ПреМама після скрінінгу і результатів аналізів. Ще й подружка їх дуже рекомендувала. Дуже хотілось би потрапити на тестування і поділитися своїм досвідом для майбутніх мам .
У відгука 2 коментарі
А.Миколаївна

Утром будут вафли =)

Тестирую новый для себя рецепт вафель на зелёных дрожжах др.Откер. Только что замешала тесто, и на ночь в холодильник, а утром останется разогреть вафельницу и испечь. Надеюсь получится вкусный, хрустящий завтрак =)
У відгука 14 коментарів