Natalia_Yarmus
Natalia_Yarmus
Новачок
Відгуки Natalia_Yarmus
Коментарі Natalia_Yarmus
Отримано лайків
5 Like
Natalia_Yarmus

Лак для волосся Wella Delux

Враженнями про мус я уже поділилася, дійшла черга лаку від Wella Delux.
Випала нагода піти на весілля, зачіску я вирішила зробити самостійно, хоч і ніколи таким не займалася😅

На волосся спершу нанесла мус, тоді зробила легкі локони і підбирала це все в пучок. Закріплювала лаком, зачіска протрималася понад 12 год. Лак класно розпилюється і не лишає "мокрих плям", добре фіксує, дуже легко вичісується з волосся, запах порівняно з мусом насиченіший, але з часом лишається лише легкий аромат.Волосся мало доглянутий вигляд, блистіло і не пушилося, як часто у мене буває) Результатом я задоволена, як і продуктами від Wella Delux.
На днях ще робитиму локони і доповню відгук)
У відгука 6 коментарів
Natalia_Yarmus

Мус Wella Delux

Так склалося, що посилку з засобами для тестування від Wella Delux я забрала лише у п'ятницю. Незважаючи на це я вже встигла протестувати і мус, і лак для волосся. Тож я готова ділитися своєю думкою на рахунок цих засобів.

Волосся у мене довге, легко ламається від плойки, і до усього ще й пушиться. Саме тому я не часто використовую засоби для укладки та стайлінгу. Цього разу після миття вирішила висушити й вирівняти його з допомогою фена і мусу для волосся (використовувала як вказано на баночці). Мус додав об'єму, блиску та гладкості волоссю.
Мус має не нав'язливий аромат, легку текстуру, не лишає слідів та липкості після використання.
Однозначно користуватимусь мусом від Wella Delux надалі, і подругам рекомендуватиму.
У відгука 3 коментарі