Valyashka
Valyashka
Знавець
Відгуки Valyashka
Коментарі Valyashka
Отримано лайків
1 Like
Valyashka

Закінчується тестування Topicrem

Закінчується тестування ультра-зволожуючого молочка для тіла Topicrem. Результат мене вразив і дуже здивував, це настільки класна штука для сухої і чутливої шкіри, особливо в зимовий період! Тестуємо Topicrem всією сім'єю вже на протязі 10 днів, наносимо на тіло не тільки після прийняття душу, але й на протязі всього дня. І ще дуже чудовий продукт для тих, хто постійно має контакт з водою, жоден крем не допомагав вирішити проблему сухості шкіри рук, а тепер і чоловік в захваті! Шкіра ніжна і зволожена, з приємним ненав'язливим ароматом, який подобається усій родині! Чула, що Topicrem хороший продукт, але все не було можливості спробувати. Дуже задоволена результатом! Дякуємо @naprobu.ua за чудову можливість спробувати Topicrem !Рекомендую Всім!
У відгука 0 коментарів
Valyashka

Отримала посилочку на тестування! Перші враження від молочка для тіла від Topicrem

Отримала молочко для тіла Topicrem і почали тестування. Об'єм молочка Topicrem 200 мл, що дозволяє користуватися всій родині! Враження просто неймовірні! Молочко дуже швидко всмоктується в шкіру і не залишає жиру. Шкіра дуже зволожена, має приємний ненав'язливий аромат.Тестуємо далі, це дуже наразі в зимовий час
У відгука 2 коментарі
Valyashka

Тестування ласощів Dentalife від Purina

Ось і пробіг тиждень тестування зубних паличок Dentalife від Purina, песики задоволені, постійно чекали коли отримають чергову порцію смаколиків. Моя кроляча такса, якій вже майже 12 років, вподобала палички, але ми дуже переймалися, що не зможе жувати, за відсутності декількох зубів, але ж ні, палички помірно тверді з дуже приємним запахом, обидва песики їх з'їдали майже миттєво. Після тижня тестування відмітила для себе, що в більшого і молодшого песика покращився стан зубів, почав зникати зубний наліт і пропав не дуже приємний запах з рота. Вже купила наступну порцію ласощів, дякую Purina, за піклування наших домашніх улюбленців! Є звичайно і декілька запитань до виробника, стосовно составу, там вказано мясо та субпродукти тваринного походження, які саме? Сирий жир- також, який саме? В цілому ж дуже задоволені. Однозначно рекомендую!
У відгука 0 коментарів
Valyashka

Ласощі для собак Dentalife

Прийшли довгоочікувані ласощі Dentalife від Purina для наших песиків, Міли та Брауні! Схоже, що вони ну дууже їм сподобалися! Приємні на запах, як кажуть, сам би їв, та й судячи з реакції моїх собачок, смачнющі! Ще й до того ж корисні, без штучних ароматизаторів та барвників! Це важлива складова для песиків, схильних до алергії! Одна паличка на день і зубки будуть в порядку, навіть важкодоступні!
У відгука 0 коментарів