OlgaAV
OlgaAV
Новачок
Відгуки OlgaAV
Коментарі OlgaAV
Отримано лайків
4 Like
OlgaAV

Бекутан наш помічник.

За деякими сімейними обставинами наше тестування, ще триває сьогодні 11 день. Дитина від цих вітамінів у захваті. Пробувала змішувати з йогуртом який немає смаку, син дуже перебірливий у їжі, але йогурт з вітамінами йому дуже сподобався. Після 11 днів прийому замітила, що дитина краще стала ходити до туалету. Пробіотик працює ))) Лице стало чистіше. Малий сказав, що треба зробити смак вишеньки ))) Точно будемо купляти Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету перед садочком, перевіримо ще у холодний період тому, що хворіємо ми ОРВІ часто. Взагалі вітаміни Бекутан дитина рекомендує!!!
У відгука 0 коментарів
OlgaAV

Смак та користь.

Отримали ми наші вітамінки. Дитина у захваті від дизайну коробки і від апельсинового смаку. Апельсини він обожнює тому і смак нам підійшов. Дитина сказала, що один раз на день пити таку смакоту це мало ))) Чомусь не вказано в якій кількості рідини треба розводити, тому ми розводили в улюбленій чашці десь 150 мл. Я розумію, що кількість днів прийому вітамінів, ліків призначає лікар, але краще в інструкції хоч приблизно написати скільки треба приймати ці вітаміни.
У відгука 0 коментарів
OlgaAV

Смакота і користь для діток!!!

Ось і ми закінчили тестування безлактозного йогурту без цукру Растішка. Колись нам поставили діагноз непереносимості лактози, але в довгих пошуках ми знайшли клініку де зробили більш достовірний аналіз і діагноз не підтвердився. Страх трохи залишився і я намагалася давати менше молочних продуктів. І ще буквально рік тому було дуже важко знайти молочні продукти для діток без лактози і смачні. Так що, Растішка дуже полегшує життя мами і діток!! З запропонованого набору син не зміг вибрати один улюблений, сказав що всі дууууже смачні !! ) Так, що пішли в магазин купувати. І будемо чекати нові літні смаки )))
У відгука 1 коментар
OlgaAV

Йогурт "Растішка" без додавання цукру.

Ось такий чудовий набір від "Растішка" ми отримали. Перший смак який ми спробували це був персик-яблуко. На правах мами ))) першу ложку спробувала я. Перше і головне, що мені сподобалось йогурт дійсно не такий солодкий, але моєму сину який прокидається і каже дай щось солоденьке )) теж дуже сподобався цей йогурт, він навіть облизав упаковку, що раніше не робив ))) Відчувається більше смак яблука ніж персика, але не синтетичний, а справжній смак. Нам сподобалось дуже!!! Треба робити більші порції для дорослих )
У відгука 0 коментарів