AlishkaExspert
AlishkaExspert
Знавець
Відгуки AlishkaExspert
Коментарі AlishkaExspert
Отримано лайків
7 Like
AlishkaExspert

Ура я вже протестувала і готова залишити відгук 😊

Ну ось помила волосся і одразу приступила до тестування 😊 Що можу сказати про мусс. Після того як колись скориставшись муссом вже чесно й не пам'ятаю якого бренду, бо було це давненько звичайно враження були не ахті. Волосся одразу було якесь липуче і як дріт. Тому й не купувала потім. Проте мусс від Wella Deluxe повністю змінив мою думку про мусс для волосся, більш того скажу, що коли закінчиться цей флакончик побіжу за другим. Мусс наносила на вологе волосся перед сушкою феном. Спочатку він на мене не справив враження, але коли я трохи підсушила волосся, це просто казка. Волосся мякусіньке, шовковисте, блискуче. Короче я у захваті( ніякої липкості не було). Про лак, що можу сказати-мені здався, як всі лаки гарного бренду! Серед плюсів- волосся не дріт, волосся живеньке. Про супер сильну фіксацію не можу сказати так як наносила в невеликій кількості для об'єму. Об'єм тримався. В цілому можу сказати, що пораджу своїм знайомим і при виборі у магазині бути орієнтуватись саме на продукцію від Wella Deluxe 😊🧴
У відгука 0 коментарів
AlishkaExspert

Обзор посилки від Напробу WellaDeluxe

Ставши експертом в тестуванні продукції WellaDeluxe (помітний обєм та доглянуте волосся, суперсильна фіксація) отримала наборчик від Напробу. В наборчик входить зручна косметичка, лак та мусс для розкішної укладки та захисту волосся і буклетик з умовами тестування. Волосся блондинки дуже страждає від фенів утюжків, фарбування і.т.д. в результаті стає сухим та ламким. Класно, що на ринку є достойна продукція, яка допомагає боротися з цими негативними впливами на волосся. Відеообзор дивіться у відео!
У відгука 0 коментарів
AlishkaExspert

Дякую напробу, що вибрали мене!

Дуже дякую сайту Напробу, що є учасницею тестування продукції бренду Wella Deluxe!!! Наборчик ще не отримала, але дуже чекаю на нього)))). Я дуже хотіла отримати саме цей наборчик для тестування! Адже волосся блондинки мені здається особливо потребує догляду!
Лаком для волосся я користуюся кожен день, мусом періодично, коли волосся висушую без використання фену та утюжка (на фото саме цей варіант) і я думаю мусс дуже буде доречним))). Волосся хвилясте і муссс стане в нагоді не тільки для формування ідеальних локонів, а і збереження їх!
У відгука 7 коментарів
AlishkaExspert

Ну, що дорогенькі після майже тижневого прийому готова написати відгук!)))

Ось і промайнув тиждень після початку прийому комплексу пробіотиків! Чесно кажучи, що я вражена це мало сказати! Пояснюю чому!))) Я вважаю мені просто повезло прийняти участь в тестуванні саме після Великодневих свят! Зазвичай переїдання мяса, мучного супроводжувалося як то кажуть відходняком організму, яке давало результат на негативний стан вцілому! В цьому році приймаючи Біо Бак мій організм не відчув дискомфорту, дисбалансу! Приймаю капсулки кожного ранку тільки прокинувшись! Так, як раніше була алергиком, можу сказати, що алергії ніякої не було, організм гарно прийняв, негативної реакції не було і не має наразі! Скажу більше пропиваю сама курс і куплю в аптеці ще для дитини.
Якщо є можливість раджу кожному пропити курс, адже здорова мікрофлора кишечника - це залог нашого імунітету! Бажаю всім здоров'я та гарного самопочуття)))
У відгука 2 коментарі
AlishkaExspert

Комплекс пробіотиків Біо Бак

Отримала посилочку від http://naprobu.ua, #БіоБак, комплекс пробіотиків, які містять унікальну комбінацію 15 штамів корисних молочнокислих бактерій та цинку.
А ви знали,що 80% всієї імунної системи знаходиться в нашому кишківнику. Особливо в час пандемії-це класна штука підтримати свій імунітет 😊
Я вже почала тестувати, хочу наголосити на тому,що пробіотики в зручній капсулі. І для людей, які не взмозі ковтнути таку капсулу чи якщо давати діткам,то вміст можна висипати в молочко,воду чи навіть їжу. Капсули приймати протягом 20 днів на порожній шлунок вранці чи перед сном.
Дуже вдячна сайту #naprobu за надану можливість протестува та оздоровитись😊
У відгука 2 коментарі