Yurchuk Liliia
Yurchuk Liliia
Знавець
Відгуки Yurchuk Liliia
Коментарі Yurchuk Liliia
Отримано лайків
2 Like
Yurchuk Liliia

Тестування Киселю від Dr. Oetker

Кисіль зі смаком малини це мій фаворит. Мега смачний, зі шматочками ягід, ммм. Дуже класна консистенція. Хто не любить густий кисіль, можна додати більше води, ніж вказано на упаковці. Але це ніяк не вплине на смак. Інші смаки теж класні. Раніше варила тільки домашній кисіль, але цей для мене відкриття. Пару хвилин і Ви маєте на столі смачнющий зігріваючий напій, думаю в таку погоду саме те, що потрібно. Однозначна рекомендація!!!
У відгука 0 коментарів
Yurchuk Liliia

Киселі

Вже отримала посилочку з киселями. Скоро буду куштувати. Упаковки яскраві з детальним описом способу приготування. Сподіваюсь на хороший смак.
У відгука 0 коментарів
Yurchuk Liliia

Неймовірний результат тестування🫶

Якщо Ви бажаєте отримати купу компліментів, і не тільки від чоловіків, однозначно рекомендую спробувати матову помаду «Суперзволоження» від @avonukraine
Яскрава ззовні, доглядаюча зсередини з гіалуроновою кислотою робиш Ваші губки спокусливими та доглянутими.
Так як це матова помада, вона не розтікається, протримається на губах довгий період часу і Ви точно будете почувати себе впевнено весь день.
Перевагою цієї помади є її легке нанесення: за рахунок цього Ви менше витратите часу на макіяж!
А доповнити Ваш неймовірний образ допоможе шикарний квітковий аромат цього ж бренду Today.
Цей аромат точно не залишить Вас без уваги. Він покорив серце вже не одніє жінки, і продовжує свою неперевершену роботу. Приголомшливий букет запахів: солодкість, квітучість, багатогранність та аристократичність, допоможуть Вашому образу стати неперевершеним.
Після тестування ми з мамою залишилися приємно вражені якістю продукції. Дуже раді, що отримали таку мажливість, як участь в тестуванні)

З 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів Today 100 мл компанія Avon спрямовувала 10 грн на купівлю сучасного мамографічного обладнання для державних лікарень України.
У відгука 0 коментарів
Yurchuk Liliia

Отримала посилочку^.^

Скоро будемо робити з мамою тестування, дуже раді бути в списку учасників)
З нетерпінням чекаю спробувати косметику:)
У відгука 0 коментарів
Yurchuk Liliia

Початок тестування

Вже декілька днів, як моя собачка ласує палочками. Дуже просить ще. Видно, що дуже сподобались. Але я вирішила давати двічі на день(зранку та ввечері), щоб не нашкодити здоров'ю моєї вихованиці, так як ласощі від DentaLife не є основним кормом, а тільки добавкою.
Будемо далі тестувати. Все подобається.
У відгука 0 коментарів