Nelli90
Nelli90
Знавець
Відгуки Nelli90
Коментарі Nelli90
Отримано лайків
5 Like
Nelli90

Мої враження від тестування продукції Avon

Спершу звичайно хочу подякувати за можливість тестування. Продумано все до дрібничок. Склалось враження, що комплект підбирався саме для мене.
А тепер почну. Мені прийшла мініверсія парфуму Wonder, туш для вій «5-в-1» та крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу».
Парфум: аромат ніжний, стійкий. Подружки одразу помітили зміни. Почали запитувати. Міні-версія зручна тим, що може бути у любій дівчачій сумочці. І за необхідності завжди можна скористатись.
Туш: це відкриття. Раніше користувалась іншими виробниками. Дорожчими і розрекламованими. Але результат майже той самий. Щіточка в «5 в 1» просто чарівна. Достатньо раз правильно нанести і трішки розтягнути- погляд відкритий. Навіть підводку не потрібно.
Крем для шкіри навколо очей: це вау! Просто вау! Шкіра ніжна, зменшилась кількість мімічних дрібних зморшок. Нарешті мої «гусячі лапки» стали не помітні.

Однозначно рекомендую😉
У відгука 0 коментарів
Nelli90

Сироватка з вітаміном С та піна для ванни "Яблучний штрудель"

Мій особистий відгук і спостереження.
Помітила, що часу «для себе» у мене доволі мало.
Прокинулась. Вмилась. Душ. І біжу у справах. Мінімум косметики.
Правда ж знайомо?😉
Раніше такого не було. Зізнаюсь вам. Зрівняла фото з минулого 2021 і надважкого 2022. Результат вразив: наче й та сама я. Але без блиску.
Тестування продуктів Avon стало і справді знаковим. Я отримала сироватку з вітаміном С та піну для ванни "Яблучний штрудель". Бачила, що багато запитань було саме по сироватці. Тому з неї і почну. Шкіра у мене нормальна. Але схильна до пігментації. Протестувати цей продукт мені дуже хотілось. Користувалась кожного дня. Зранку і ввечері. Після очищення шкіри. Перше враження від аромату. Він дуже свіжий, цитрусовий дещо. Консистенція сироватки приємна. При нанесенні не липне. Поглинається швидко. Сильний блиск одразу після застосування -відсутній. Немає відчуття «маски». Все буквально дихає. Наносила кожного дня.
Результат: жива шкіра, рівний тон, постійний приємний аромат. Обличчя «засяяло». Виглядає здоровим, доглянутим, чистим. А що ще потрібно нашої впевненості у собі і своїй красі.
Тепер про пінку. Знову ж таки за дефіцитом часу я забула, що таке прийняти ванну. Тому «Яблучний штрудель» - ідеальний варіант щоб зупинити момент і пофілософстувати у теплій водичці. Пінка пахне святково. Тому кожне купання стало схоже на свято. Піниться швидко під струменем води. Лежиш, а тебе наче оточують хмаринки. Гарний продукт. Забезпечує десятки хвилин релаксу. А упаковка яка! Наче справжня ялинкова прикраса.
Шкіру не пересушує, а навпаки дещо зволожує. Ванна взагалі корисна для заспокоєння збудливості нервової системи. Я стала краще спати, і у мене з’явився «блиск» у очах.
Я залишилась дуже задоволена❤️
У відгука 0 коментарів
Nelli90

Сироватка з вітаміном С та піна для ванни

Ура! Я була чемною дівчинкою і також отримала сюрприз під ялиноньку. А саме сироватку з вітаміном С «Максимальне сяйво» та піну для ванни «Яблучний штрудель». Починаю тестування.
Але вже самі назви засобів зачаровують. «Максимальне сяйво» асоціюю з теплим промінням сонечка, якого так не вистачає у холодну пору року. Тому впевнена, що після використання сироватки буду сяяти сама.
А «Яблучний штрудель» - це смак маминої випічки, отже точно ванна з такою пінкою навіє мені світлі спогади з дитинства.
Скоро поділюсь результатами
У відгука 4 коментарів
Nelli90

Wella Deluxe: для розкішної укладки та захисту кератину

Хочу також поділитись враженнями від використання такого продукту, як Wella Deluxe Лак з комплексом Kerashield 5. Я люблю змінюватись: один день з курчавим волоссям, другий з тугим пучком, а потім хочеться ідеально рівного та шовковистого. Так ось досягнути останнього варіанту зовсім не важко: достатньо мати потужний вирівнювач та час. А ось утримати подовше волосся рівним - цілий квест. Особливо в умовах підвищеної вологості повітря та активного способу життя (фітнес, прогулянки).
Знайомо ж?!
Так ось у цьому мені допоміг лак Wella Deluxe Perfect Fixation. Вирівняла волосся, нанесла засіб...результат мене вразив.
Волосся було акуратним цілих 10(!) годин і це за умови того, що у мене був день-подорож в 35-градусну спеку. При розчісуванні відсутній ефект склеювання. А ще приємний запах. Блиск також можна побачити на фото. Тому сміливо можна собі купувати дану продукцію, а ще вона представлена у магазинах мережі EVA. Порадуйте себе і своє волосся!
#naprobuua
#naprobuua_Wella_Deluxe
#Wella_Deluxe
#naprobuua_відгуки
У відгука 2 коментарі
Nelli90

Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Особисто я власниця досить «неслухняного» натурального волосся і засоби догляду за ним та для укладки підбираю ретельно. Шляхом «спроб і помилок». Але якщо вже знайшла ідеальний засіб, то наша дружба буде довгою. Так і тут. Спочатку я використала мус Wella Deluxe perfect fixation для створення ефекту легких і оформлених завитків. Результат мене дуже порадував: всі локони окремі, не плутаються, не злипаються, і навіть на ранок укладка була свіжою та гарно виглядала (що дуже важливо, адже інколи можна прокинутись з «гніздечком» на голові). А блиск який!
Укладку я робила на відпочинку, тобто мені потрібно було швидко та ефективно досягнути бажаного. Для результату потрібно зовсім небагато засобу, часу, енергії.
Загалом: я - задоволена, і звичайно рекомендую всім-всім.
#naprobuua #naprobuua_Wella_Deluxe
#Wella_Deluxe
#naprobuua_відгуки
У відгука 2 коментарі