ms.delira
ms.delira
Новачок
Відгуки ms.delira
Коментарі ms.delira
Отримано лайків
2 Like
ms.delira

Becutan вітаміни

Becutan Kids Vit - вітаміни з пробіотиком для тих дітей, хто не любить пити таблетки. Порошкоподібної форми, розчиняються у воді, мають апельсиновий смак. Підтримають імунітет дитини і налагоджують травлення. Підійдуть для діток, в яких нема схильності до алергії (містять підсолоджувач і ароматизатор). Не панацея, але мають хороший імуностимулюючий ефект. Раджу матусям, які шукають подібного роду вітаміни. Дякую за можливість протестувати #naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 1 коментар
ms.delira

Becutan, Kids Vits

Becutan - хороша дієтична добавка з пробіотиком. Вона містить основні вітаміни, необхідні для імунітету дитини, а також пробіотики для нормалізації мікрофлори кишківника. Вона розчиняється у воді або іншому напої. Має апельсиновий смак. На мою думку, вона підходить для дітей від 3-ох років, адже має досить сильний ароматизатор і підсолоджувач, схожий чимось на старий "Юппі". Моїй дитині лише 1.5 років, солодощі ми ще не "практикуємо", до того ж, в такому віці часто бувають алергії. Давати дитині я побоялася і випила сама по 2 пакетика. Можу відзначити, що добавка зручна у вживанні і, вважаю, в розчиненому виді вітаміни краще засвоюються. Звичайно, доза вітамінів для дорослого замала, щоб був ефект, але відчула себе більш бадьорішою після прийому. Для дитини буде оптимально. Тому можу рекомендувати Бекутан для старших діток, які не мають схильності до алергії. Дякую за можливість спробувати і поділитися своєю думкою!
У відгука 0 коментарів
ms.delira

Велике прання!

З появою дитини прання стало в двічі, або, навіть, в тричі більше. Я досі в пошуках хорошого порошку, який би справлятися з усіма забрудненнями. Хочу спробувати Трона і виправдати свої сподівання.
У відгука 0 коментарів
ms.delira

Чудово!

Пробіотики - це те, що необхідно всім і дорослим і дітям. Це знаю точно, як мама маленької дитини, в якої тільки встановлюється травлення і пробіотики ми пили курсами. Сама я теж час від часу пропиваю курс пробіотиків. Вони корисні і свого роду підтримають імунітет кишківника. Не відмовлюсь спробувати пробіотик і цієї фірми.
У відгука 0 коментарів
ms.delira

Поважаю цього виробника

Вважаю одним з найкращих виробників даного сегмента. Завжди якісно, найкращий розпушувач і ванільний цукор, - ніколи не підводили. А пудінги....ні з чим не зрівняти. Хочу скористатися такою гарною можливістю і протестувати інші продукти. Гарний подарунок до Великодня)
У відгука 0 коментарів