Khrystyna Dimitriadi
Khrystyna Dimitriadi
Знавець
Відгуки Khrystyna Dimitriadi
Коментарі Khrystyna Dimitriadi
Отримано лайків
4 Like
Khrystyna Dimitriadi

Avon Anew 2в1 Ліфтинг-ефект

🎄Крем/гель від Avon для зони навколо очей👌 Трохи покористувалась і вже можу щось сказати👍🏻🎄
Почну зі зручної коробки й класного дизайну🙃 Баночка розділена на дві частини: в одній гель - для повік, в іншій крем - під очі👁️ .Зручно наносити, бо широкий отвір. Баночка легенька, поміститься і в сумочку, і в кишеню. Крем-гелю є багато, вистачить надовго👌
✅ Засіб майже без запаху, для мене це плюс, бо часто проявляється алергія👃
✅ Добре зволожує шкіру, робить її пружною та здоровою на вигляд🫶🏻
➖На темні кола не впливає😿
➖Не повністю вбирається, тому повіки трохи злипаються, і це спричиняє дискомфорт. Після нанесення на ніч, зранку при вмиванні відчутно жирний крем навколо очей😿.
Та в цілому, засобом я задоволена⚠️ P.S. Ви знали, що засоби навколо очей слід наносити підмізинним пальцем?!😉
У відгука 7 коментарів
Khrystyna Dimitriadi

Поніжилась у ванній

Вітаю всіх з Миколайчиком!!! Отримала свій набір для тестування: крем навколо очей та пінку для ванни! І вчора вечером влаштувала собі релакс при свічках!!! Пінка смачно пахне, у мене аромат ванілі та інжиру, швидко збивається, але налила я достатню кількість, тому зекономити й розтягнути на довго не получиться))) Об‘єм маленький, але так як зараз економ режим, то ванну приймаю дуууже рідко, тому мені на довго буде))) класно підійде на подарунок, особливо зараз до новорічних свят ще й красива етикетка!
В цілому, пінкою я задоволена, на шкірі не залишає жирних слідів, аромат не різкий, збивається добре, просто треба багато налити!!!
P.S. Щастя вам у ваші оселі і швидкої ПЕереможної ванни з горою пінки в цю честь💙💛
У відгука 2 коментарі
Khrystyna Dimitriadi

Засоби для укладки високої якості

👩‍🦱 Нова лінійка від Wella 👝
Об‘єм від коренів за допомогою лінійки Wella Deluxe:
Після миття волосся наносимо мус на корені, а далі фіксуємо лаком (в мене суперсильна фіксація 5️⃣)
💚Лак добре справився зі своєю першочерговою функцією - фіксацією об‘єму!
💚Виробник запевняє, що засоби виконують не тільки фіксуючу функцію, а й захищають волосся від 5 факторів. Один з них, це захист від УФ променів, що в даний період дуже важливо, адже волосся від спеки стає сухим та тьмяним🤍
💚Засоби мають приємний запах, не надто насичений, тому в носі не крутить👃😁, як буває з деякою косметикою))
💚Ще один плюс ➕ лак не склеює волосся, після нанесення воно виглядає живим та природнім, розвівається на вітрі, при цьому утримуючи форму
💚Важливий пункт особисто для мене, адже я завжди вибираю продукцію, упаковка з якої підлягає переробці ♻️ баночки після використання можна здати в пункти прийому вторсировини, на них є позначки з відповідним маркуванням♻️
💚Придбати можна в Єві, ціни цілком прийнятні💰
У відгука 1 коментар
Khrystyna Dimitriadi

Перше тестування

Всім привіт! Перший раз тестуватиму тут продукцію!!! Дякую за таку можлиаість команді Naprobu та Wella! Посилку отримала, дуже сподобалась косметичка, завдяки яскравому кольору, її легко буде знайти!
Отримала лак і мус Wella Deluxe суперсильної фіксації (5), волосся має виглядати об‘ємним та доглянутим, на днях приступатиму до створення локонів чи об‘єму на щодень:)
А поки що я трішки розпилила лаку на волосся для проби, і можу сказати, що мені вже подобається, не знаю, як він себе покаже на вулиці, але на разі мені дуже сподобалась текстура, м‘який і не агресивний засіб, волосся легке залишилось і не схоже на дротики! Обов‘язково поділюсь результатом!
У відгука 2 коментарі