Ялаева Юлия
Ялаева Юлия
Експерт - Блогер
Відгуки Ялаева Юлия
Коментарі Ялаева Юлия
Отримано лайків
13 Like
Ялаева Юлия

Тестування

Дуже шкода, що я не в списку учасників. Обожнюю продукцію, купую навіть через баєрів з-за кордону, те що в нас в Україні не продається. Ось не що давно "пекла затишок" в естафеті від dr. Oetker.
У відгука 1 коментар
Ялаева Юлия

Відгук номер 1

Аромати в нашому житті відіграють важливу роль. Адже за допомогою їх ми можемо зрозуміти наскільки нам приємна та чи інша людина. Вибір жінки при купівлі парфумів зазвичай полягає від емоційного стану, віку, пори року чи, найголовніше, її рис характеру, так що від шлейфу можна зрозуміти, яку натуру вона приховує. В моєму випадку я тестую для відгуку, виконую важливу роботу або вношу вклад.
Для мене вони стали ароматом цієї неповторної золотої осені. При першому розпилені на зап'ястя була асоціація з солодоньким сінабон з корицею, запашною кавою, теплим светриком і поцілунками під дощем.
Він не важкий, але яскравий. На старті відчувається аромат табаку, хоча в описі складу йдеться просочена ромом деревина, спершу ця нотка дуже шлейфить, але потім осідає, можна навіть сказати, що парфум східний, але не пряний. Шлейфовий аромат верхньої ноти чорної смородини засипає носові рецептори усіх оточуючих, тому чула компліменти "чим це ти солоденьким пахнеш?". Стійкість годин 8.
Ідеально осінньо-зимовий аромат, не банальний. Звучить дорого. Мені 32 і я б сказала, що для моєї вікової категорії вони більше підійдуть, а ніж для молодиць. Так напевно, тому він створений для пар; щоб спокушати вже зрілого чоловіка, чоловіка в парі, а не "ципляти" хлопаків. Я використаю їх до останньої краплинки.
Подухмянію ще декілька днів, зберу відгуків від знайомих і напишу доповнення.
У відгука 2 коментарі
Ялаева Юлия

Коко

Ростіку дужу, ну дуже сподобалося.
Почнемо з першого разу: ми навіть не встигли дійти до дому з нової пошти, як почали дегустацію. І відразу з'їли усю баночку курка з гарбузом. Наминав присмакуючи. Скажу так нам зайшло! Ми впо і в гумдопомозі ми отримували різні європейського виробництва овочеві пюрешки, то дитина їх не їла, випльовував та крився. А наша ряба просто на "ура" зайшла!!! Якісна продукція, без ГМО, курочка рожевого кольору, схожа трішки на ковбаску варенку, м'ясо добре перебите, грудочок не має. Як для мене, чисте мясо-пюре найкраще, бо я його добавляю в овочеві супчики, які сама варю та до пюре картопляне, а до раціону дитини м'ясо потрібно давати щодня. Я за таку продукцію, бо я як впо зараз не маю нічого, все лишилося вдома та блендер в тому числі. Пюре в баночках дуже виручає. Буду купувати обов'язково! Головне продукція українська!
#naprobu #naprobuua #naprobuua_koko #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Ялаева Юлия

Перший відгук

Отримала посилку! Кількість баночок достатня для дегустації. В захваті, що продукція українська, гарна бізнес ідея, щоб підтримувати нашу економіку. Баночки з гарним дизайном, смішне курча! Наш малиш уже одну скуштував. Детальний опис вражень та емоції будуть в наступному відгуці.
У відгука 0 коментарів
Ялаева Юлия

Пре мама

Доброго дня, у мене уже 8 місяць. І мені вже пізно реєструватися. А так хотілося. Приймала фемебіон 1 та 2. Але 2 був знятий з виробництва чи довго затримувався на митниці, і знайти його майже не можливо було.
У відгука 7 коментарів