lulu08_11
lulu08_11
Знавець
Відгуки lulu08_11
Коментарі lulu08_11
Отримано лайків
9 Like
lulu08_11

Враження від лаку

Ділюся і я своїми враженнями від тестування лаку для волосся. Саме лаком, але інших виробників користуюся доволі часто. Тому маю з чим порівняти. Першо, що привернуло увагу, це приємний (на мій погляд) запах. Щодо розпилення самого лаку, то тиск не надто сильний, але площа покриття від одного натискання доволі велика. Всього декілька натискань і збереження фіксації укладки волосся гарантоване. Не було відчуття важкості і липкості при доторканні. Стан волосся після розчісування здивував тим,що не було клейкості, і гострої потреби у змиванні. Після тестування 2-х засобів, можу ствердтно сказати, що дарма досі не надто довірливо відносилася до товарів даного виробника. Тестування дало змогу змінити пріорітети у придбанні товарів з цієї категорії.
У відгука 1 коментар
lulu08_11

Отримання засобів для тестування Wella

Дуже надіялася потрапити у список учасників тестування. І от вже отримала свій комплект. Слід зазначити,що дуже круте упакування. Гарною ідеєю було б і таким комплектом засоби продавати. Особисто мені завжди цікавіше придбати товар з якимось додатковим аксесуаром, як то косметичка,сумочка і тому подібне. Щодо самих засобів, мус без сторонніх , непритаманних запахів. Консистенція водночас "повітряна " і в той же час насичена. Після нанесення не обтяжує волосся, не робить його наче "мочалка", а навпаки додає гладкості і шовковистості. Укладання феном волосся більш швидше і простіше.
У відгука 1 коментар
lulu08_11

Смаколики для собак Purina DentaLife

Тестування ласощів у наших собак підходить завершення. Мої враження такі: 1. Для меших порід собачок, краще була б меншого розміру палочка. 2. Вигляд і структура приємні. 3. Відсутній різкий неприємний запах. 4.Упакування зручне для належного зберігання. 5. Чудово,що доступно купляти,як в зоомагазинах та і в супермаркетах.

Щодо реакції собачок:
Перші дні знайомства з продуктом були дуже позитивними.Проте з кожним наступним днем, собачки все менш активно і емоційно ставилися до паличок. З'їдали їх , інколи не одразу, інколи не всю цілком. Але щоб взагалі відмовлялися, такого не було.
У відгука 0 коментарів
lulu08_11

DentaLife корисні смаколики для собак

Вчора,24.05.2021 року отримали наш комплект ласощів для тестування і одразу ж розпочали дегустацію. Однак, вийшов нюанс по комплектуванню, адже в анкеті вказувала породи собак, проте, отримала DentaLife для дорослих собак середніх порід. Зручне пакування, зіп смужка для зручності досить доцільна. Підтримую відгуки інших учасників, які зауважили, що не відчули різкого "хімічного "запаху, а навпаки приємний ледь відчутний аромат. Першою скуштувала наша Лолка(пекінес, 2 роки). З'їсти одну палочку зараз їй звісно не вдалося. Проте насолоджувалася неї довго. Наступним до дегустації приступив Цезар (Стафорд, 12,5 років). Йому палочка сподобалася однозначно, за короткий проміжок часу, її не стало). Ось такі враження після першого дня. Продовжуємо!
У відгука 0 коментарів
lulu08_11

Суміш для Тіпамісу, декор

Всім, привіт.Ділюся з Вами враженням від використання суміші “Dr.Oetker” для приготування тірамісу. Відверто скажу, що сумнівалася, щодо смакового ефекту, адже крем з використанням маскарпоне доволі складно "перемогти". Проте, яким було моє здивування від отриманого результату. Адже смак і консистенція просто ДОВЕРШЕНІ. Готувала крем, як вказано на наліпці упакування. Проте використала тільки вершки. Без додавання молока. Збилися швидко, до ідеальної консистенції. Додала правде, ще кілька крапельок ванільного екстракту . Що створило ніжну нотку ванілі. Для посипки використала пачку гарячого шоколаду з смаком горіху. А декорувала срібними кульками.Спершу думала, що вони будуть твердющими, але, через кілька годин вони не втрачаючи форми, стали ніжними і смачними.
Висновок.Тепер використовуватимму лише продукцію “Dr.Oetker” для приготування крему Тірамісу.Це смачно, легко, та фінансово вигідно.
У відгука 8 коментарів