marmar
marmar
Знавець
Відгуки marmar
Коментарі marmar
Отримано лайків
0 Like
marmar
Хочу, хочу, хочу протестувати новинку. Не раз купували пасту від Parodontax - ціна відповідна, але ж дієва. Немає вау-реакції на гаряче-холодне, смакуємо, що хочемо. От щіточки ще не мала) Сподіваюсь спробувати.
У відгука 1 коментар
marmar
Дуже-дуже б хотілося хоча б раз протестувати побутову техніку! Особливо пральну машину. Зараз без пралки ми як без рук: це суттєва економія нашого часу, настроювання таймерів - економія електроенергії. Власна машина вже ремонтувалася, їй 8 років. Тому з великою цікавістю до чогось нового протестувала б машинку Beko, Дуже до вподоби SteamCure™ - конкретно прання пуховиків, зараз в зимовий час як це доречно - і діти і ми потребуємо чистих та доглянутих речей. Хотілося б побачити стан саме пуховиків після прання. Ну що ж чекаю результатів відбору! Дякую за можливість взяти участь.
У відгука 1 коментар
marmar
Люблю Nivea! У кожної дівчини 100 % є або крем для обличчя, або засіб по догляду за волоссям. Чоловіки також люблять Nivea. Тому з радістю користуватимуся) , тестуватиму рожеве диво від Nivea. Що люблю в шампунях і бальзамах Nivea: ніякого обтяження і блиск та м"якість. Спробую - доповню своє позитивне враження від нової лінійки.
У відгука 1 коментар
marmar
З задоволенням візьму участь у тестуванні. При чому гелями для вмивання Біокон я вже неодноразово користувалася.
У відгука 2 коментарі
marmar
Хотіла б бути у числі експертів і відчути усі переваги Electrolux Perfect Care. Дбайливий догляд, чудові функції та режими для збереження стану одягу - чому і не відчути переваги нової пральної машини! А "Анти-алергія + пара" - цікавинка!, поки з таким не зустрічалася, наявна пралка має найпростіші режими, отож, чекаю з нетерпінням!
У відгука 0 коментарів