Оля Карп'юк
Оля Карп'юк
Експерт
Відгуки Оля Карп'юк
Коментарі Оля Карп'юк
Отримано лайків
15 Like
Оля Карп'юк

Враження подруг

Сьогодні хочемо написати відгук про нічні памперси-трусики уже після 10 днів тестування.
Найважливіше що відзначила для себе: 1. Трусики жодного разу не протекли; 2. Їх надзвичайно легко одягати та знімати; 3. Гарний дизайн,приємний запах; 4. Не викликали жодних алергічних реакцій!
І хочу поділитися враженнями своїх подруг:
Перша моя подруга вперше взагалі користувалася як звичайними трусиками пампрерс, так і нічними. І вона в захваті. Найперше сказала,що це мега зручно,адже малюк у них уже дуже активний,і надалі вони повністю переходять на підгузники-трусики.
Друга подруга також протестувала новинку,і для неї важливим критерієм стала відстутня алергічна реакція; у їхньої донечки реакція майже на всі памперси!
Обидві подруги задоволені і використанням серветок. З переваг відзначили: щільність,відсутність віддушки, зручне пакування,внормована вологість.
Загалом ми дуже задоволені тестуванням! Рекомендуємо!!
У відгука 2 коментарі
Оля Карп'юк

Витривалість нічних памперсів-трусиків Pampers Pantd

Усім доброї пори дня!
Сьогодні хочемо поділитися своїми враженнями про витривалість нічних памперсів-трусиків.
Синочок так солодко сьогодні спав,не тільки всю ніч,а й досить довго зранку.
І зробив усі свої маленькі, і великі справи у підгузник нічний...
Я уже думала,що треба міняти не лише одяг, а й постіль. Але на моє велике здивування,все сухо та чисто!
Це ж просто супер! Оце синочок влаштував спавжнє експертне тестування!
У відгука 3 коментарі
Оля Карп'юк

Нічні підгузники-трусики Pampers Pants

Усім привіт! Ми з синочком надзвичайно раді, що стали експертами у новому тестуванні нічних підгузників-трусиківі Pampers Pants)))
Отримавши посилочку ми були приємно здивовані її наповненням! Багато класної продукції та ще й класна книжечка!Щиро дякуємо))
До тестування ми приступили відразу того ж дня))
І ось протестувавши нічні підгузники-трусики Pampers Pants уже декілька ночей поспіль, хочемо поділитися своїми першими враженнями з синочком Женюсиком)
Мій синочок надзвичайно непосидючий,і одягати памперси йому майже нереально, тому ми користуємося уже досить давно підгузниками-трусиками Pampers. А тепер крута новинка,вони ще й нічні))
Для себе уже зробили висновок ,що і далі користуватимемося новинкою, Адже підгузники-трусики надзвичайно легко одягати і знімати. Для мене надзвичайно важливо щоб памперси не мали неприємної віддушки. Нічні підгузники-трусики Pampers Pants мають приємний,легкий запах ніжного крему, це величезний плюс.
Синочок із задоволенням одягає трусики,адже вони мають дуже гарний дизайн,приємні малюку на дотик,відразу видно, що Жені зручно у трусиках,він спокійно спить усю ніч,хоча дуже крутиться,але вони жодного разу не протікли! Це мега круто!
Трусики сіли ідеально по розміру,після ночі не залишають слідів на шкірі,отже ніде не передавлюють.
Зручно що ззаді є клейка смужка,якою після використання трусиків легко можна згорнути використані трусики,що є і естетично і зручно)
Ми наразі дуже задоволені новинкою!
хочемо також поділитися враженнями про серветки:
Серветки Pampers Sensitive- надзвичайно м'які,ніжні,без неприємного запаху. Дуже класний і зручний клапан,надійно закриває упаковку.
Pampers для гігієни в дорозі,ми також уже протестували під час міні подорожі,ними дуже зручно користуватися,адже вони теж м'які та приємні, важливо що вони є досить щільними та досить велики (порівняно з іншимим виробниками), легкр можна навіть однією серветкою витерти дитині ручки,коли серветок іншого виробника потрібно використати мінімум 3-4 штуки)
Продовжуємо тестувати))) Скоро поділимося враженнями наших друзів від подаруночків)
У відгука 8 коментарів
Оля Карп'юк

Бекутан імуно

Усім доброї пори доби. Сьогодні хочу поділитися нашими враженнями після двотижневого користування Бекутан.
Загалом донечці дуже сподобався препарат,жодного дня не відмовлялася його пити,навіть самостійно нагадувала,дуже цікаво їй було "заселяти свій організм" корисними бактеріями і вітамінами)
Приємний смак та запах,зручний в користуванні.
Єдине хотілося б більш детальну інструкцію з використання,а саме уточнити кількість рідини в якій розмішувати препарат,і найкращий час для вживання ( до чи після їжі і т.д.)
Загалом ми дуже задоволені змогою тестувати Бекутан,за період тестування жодних ознак початку хвороби ми не побачили,хоча й були моменти,що донечка могла як то кажуть "принести сопельки з садочку", але для кращих висновків хочемо повторити курс ще восени,тому уже купили нову упаковку,ціна помірна)
У відгука 3 коментарі
Оля Карп'юк

Бекутан

Доброго дня усім! Хочемо поділитися своїми враженнями від продукції.
Наша донечка ( їй 3 рочки) дуже не любить приймати будь які ліки,завжди довго доводиться вмовляти.
Цього разу,її відразу зацікавила упаковка,я розповіла її про корисну бактерію,яка озброєна корисними вітамінами та пробіотиками,щоб вберегти донечку від вірусів. Їй так сподобалася ця історія,що захотіла спробувати.
Дуже класно,що в упакуванні розділено на два сектори вітаміни та пробіотик. Зручно використовувати,просто розвівши у водичці наприклад.
Донечка самостійно,під моїм наглядом готувала свою порцію.
На смак приємний,апельсиновий смак,і це здорово,адже діткам важливий саме смак,щоб не гіркий)
Перші враження класні,донечці дуже посмакувало
У відгука 0 коментарів