Irina Dz.
Irina Dz.
Експерт
Відгуки Irina Dz.
Коментарі Irina Dz.
Отримано лайків
8 Like
Irina Dz.

Легко та смачно!

Завдяки можливості тестування киселів Dr.Oetker, я відкрила для себе смак дитинства, який легко та швидко можна самій приготувати. Ніколи раніше я кисіль не варила, хоч дуже їх люблю. Та завдяки тестуванню була приємно вражена, що вже за 1 хв можна смакувати , ароматний, яскравий та корисний кисіль.
Рекомендую киселі від Dr.Oetker, які в холодні зимові дні перенесуть у літній теплий день!
У відгука 0 коментарів
Irina Dz.

Смак дитинства - кисіль від Dr.Oetker!

Ось і підійшло до кінця тестування киселів від Dr.Oetker. Пишу і смакую ягідний кисіль) Дуже сподобалися киселі, особливо швидкого приготування, адже за 1 хв можна отримати смачний напій. Густота, особисто для мене, ідеальна. Смак та аромат - не передати словами, просто переносять у дитинство. Шматочки сушених ягід та фруктів додають киселю домашнього характеру. Аромат приємний та легкий. Колір насичений та яскравий.
Будемо і надалі купувати і смакувати киселями від Dr.Oetker. Будемо їх радити своїм друзям і знайомим. Дякую dr.Oetker та сайту naprobu.ua за смачний перекус, який я відкрила для себе!!
У відгука 0 коментарів
Irina Dz.

Дегустація швидких розчинних киселів Dr. Oetker

Мені пощастило стати експертом у тестуванні розчинних киселів Dr. Oetker. В меню дегустації такі киселі Dr. Oetker:
з вишнею, малиною, журавлиною, полуницею та лісовими ягодами. Отримала 2 види - швидкий порційний розчинний за 30 секунд та кисіль, який потрібно трішки проварити. Спосіб приготування дуже легкий. На звороті доступно та легко описано спосіб приготування і є малюнки. Наявна повна інформація про склад, виробника, термін придатності.
Дегустацію розпочали з донечкою з малинового киселю. Смачний, аромат приємний, густий та наявні шматочки фруктів. Кисіль відразу переносить у дитинство.
Із задоволення продовжуємо дегустацію далі! Дякую сайту @naprobu.ua та @dr.Oetker за надану можливість!
У відгука 0 коментарів
Irina Dz.

Посилочка

Доброго вечора! Сьогодні отримала посилку з киселем, тож з нетерпінням буду починати тестувати смакоту та ділитися враженнями. P.S. отримала посилку будучи на роботі, тому відразу пригостила колегу і вже отримала її відгук, що дуже смачно))
У відгука 0 коментарів
Irina Dz.

Тестування суміші NAN OPTIPRO 3

Доброго вечора! Нам випала можливість протестувати дитячу суміш NAN OPTIPRO 3. Донечці зараз 1рік і 3 місяці і суміш вживаємо лише перед сном та інколи вночі.
Спочатку хочу відмітити, що суміш виготовляється в Європі - і це свідчить про європейську якість. Зручна упаковка, легко відкривається, герметично закривається. Наявна мірна ложечка для точного дозування при приготуванні суміші. У складі немає пальмової олії та цукру. Є унікальна комбінація інгредієнтів: OPTIPRO (оптимізований білковий комплекс), 2'FL (олігосахариди, структурно ідентичні до грудного молока) та пробіотик BL, який допомагає підтримувати імунну систему здоровою, гарний склад вітамінів та мікроелементів , які потрібні для гармонійного розвитку малечі.
Суміш Nan Optipro 3 гарно, легко та швидко, без комочків та грудочок, розчиняється у воді, без ароматизаторів, приємна на смак.
Саме головне - дитина їсть суміш із великим задоволенням, не має проблем зі стільцем, активна та має гарний сон.
Можу і буду сміливо рекомендувати суміш NAN OPTIPRO 3 знайомим з маленькими дітками!
У відгука 0 коментарів