Nisylia
Nisylia
Експерт
Відгуки Nisylia
Коментарі Nisylia
Отримано лайків
0 Like
Nisylia

Круте тестування для тварин

Дуже хотілося б попробувати цей нашийник, кицька Мурка ходить на двір в туалет і в неї майже завжди є блохи. Краплі допомагають ненадовго. Всім удачі і моєму котику також!!!
У відгука 0 коментарів
Nisylia
Користують пастою Parodontax "Екстар свіжість. Комплексний захист" приблизно два тижні. В цілому, паста справляється з більшістю проблем зубів, але кровоточивість ще є. Трохи менше, ніж раніше, але є. Подих свіжий, щітка Parodontax глибоко очищує зуби, особливо біля ясен. Ясна менш червоні. Також щітка Parodontax не травмує ясна, що дуже важливо, коли тече кров з них. Вона м"ягенька. Чистота на зубах відчувається десь до 10 годин. Єдиний мінус - це смак.До нього звикнути трохи важко.
У відгука 0 коментарів
Nisylia
Доброго дня! Продовжую тестувати пасту Parodontax вже 8 день. В цілому, паста хороша, крім смаку. Раніше я такою пастою не користувалась, тому смак такий пробую вперше. Паста трохи м"ятна, але на смак солона. Свіжість, на мою думку, зберігається не довго. Наліт очищує гарно. Щодо ясен, то вони стали менш подразнені, але кров тече і далі. Пару днів не текла, а сьогодні зранку під час чистки знов появилась. Щітка дуже класна, дуже м"ягенька. Ясна не натирає. Продовжую тестування. Єдине, що треба змінити в пасті, це смак.
У відгука 1 коментар
Nisylia
Доброго дня! В суботу отримала свою довгоочікувану посилку з зубною пастою і щіткою Parodontax. Зубна щітка дуже гарна, м"ягенька. Для моїх кровоточивих ясен підходить ідеально, по яснах чистить легенько. Раніше я мала подібну щітку цієї фірми, тільки по боках була довша щетина для кращого видалення нальоту біля ясен. То ця щітка ідеально виконувала свою функцію. Надіюсь, що і ця щітка буде хорошою. Зубну пасту я попробувала перший раз. Вона густа, приємного ніжно-розового кольору. Правда, смак трохи специфічний - солонуватий. Можливо це тому, що паста лікувальна. В подальшому на це зверну увагу. Після двох чищень зубів нальот гарно зчищається, особливо важливо для мене, щоб біля ясен зчищався. Зчищає гарно. Ясна трохи кровоточать. Подих ще не ясно, чи свіжий.Дуже цікаво протестувати також як паста буде зберігати прилягання ясен. продовжую тестувати.
У відгука 1 коментар
Nisylia
Доброго дня! Продукція торгової марки Dr.Oetker дуже класна і якісна. Пробувала желфікс, какао, пудинг, розпушувач тіста, ванільний цукор. Все сподобалось. Все дуже якісне і з приємними ароматами. Хотілося б спробувати і желатин, без якого не обійтись в приготування всяких десертів. Удачі всім!!!
У відгука 1 коментар