Ірина Гаврилюк
Ірина Гаврилюк
Новачок
Відгуки Ірина Гаврилюк
Коментарі Ірина Гаврилюк
Отримано лайків
1 Like
Ірина Гаврилюк

моя думка про ласощі

Сьогодні я видала останю штуку німецькій вівчарці Рексові. Він її зїв із великим задоволеннямтак само як і давала і вперше. Тобто воно йому подобаться і ненадоїдає. Адже так як буває дні дуже жаркі то він відмовлявсь від їжі а ці ласощі брав завжди.Ефект замітила, подих став без запаху, і зуби без нальоту. Так як він у нас велика собака то я давала бувало по дві штуки бо прислали на пробу для середніх порід. Ніякої негативної реакції не побачила. Структурою я задоволена тому що собака брала їх і заходила до себе в вольєр і гризла їх, це займало в неї певний час. Адже він не дуже любить бути закритим. Запах мені напоминає житнього хліба, можливо іза того що там у складі є кукурудзяне , пшеничне борошно і дріжді і т.д. Подобається що там є ще різні види вітамінів а це:А, Д, К, Е. Що зараз актульно під час линьки.
Ще є алабай дівчинка Багіра, то тут вже зовсім інша історія. Вона дуже примхлива дама і вибаглива до їжі. Так що вона відмовляється їсти багато чого. Так само відмовилась від dentalife. Тут уже я не можу сказати в чому причина. Вона просто понюхала і все.
У батьків є дві лайки, то давала їм спробувати, їм підійшло. Але з малим заохоченням, ну тут причина мабуть у тому що вони їдят сухий корм. І воно їм надоїдає. А мої собаки на змішаному, тобто сухий корм і ще готую їм окремо.
Ну накінець хочу сказати, що воно корисне і склад натуральний але не кожній собаці по душі. Адже багато зависить від того чим харчується собака.
У відгука 0 коментарів
Ірина Гаврилюк

Задоволений Рекс

Це єдине фото яке мені вдалось зробити не розмитим😂Він так просить цю корисну вкусняшку що не може всидіти навіть секунду. А це плюс для цієї крутої штучки адже йому часто надоїдає одне теж саме а тут він кожен день її просить😋
Я нічого не купляла для ротової порожнини собаки завжди думала що це аби просто щось продати. І я помилялась запах неприємний зник і зуби білесенькі.
Тому, раджу всім в кого є такий друг.
У відгука 0 коментарів