Yanusya898
Yanusya898
Знавець
Відгуки Yanusya898
Коментарі Yanusya898
Отримано лайків
0 Like
Yanusya898
Доброго вечора,скажіть,будь ласка, чи я вірно виконала усі критерії тестування? буду щиро вдячна за відповідь.
У відгука 2 коментарі
Yanusya898
Всім привіт! От і підійшло до завершення тестування пральної машини Electrolux EFU361200PI. Відгуки написані, відео зняте https://www.youtube.com/watch?v=0jUQEKAUkqI . Велике спасибі всім експертам та модераторам за цікаве спілкування, з захопленням читала Ваші відгуки та ділилась своїми. Особлива подяка порталу #Naproby за можливість відчути себе експертом в такому цікавому та корисному тестуванні.
У відгука 0 коментарів
Yanusya898
Всім привіт! Вчора, в останній день тестування пральної машини Електролюкс спробувала режим "Швидко" на речах мого синочка, до переліку яких потрапили кілька пар колготок,чоловічків та штанців, які постраждали в процесі привчання малюка до горщика. Як на мене, то цей режим є просто необхідним в кожній пральній машині, так, як він є досить універсальним, за його допомогою можна випрати практично всі речі, які не мають сильних забруднень та не потребують особливого догляду. Хтось з експертів, у своїх попередніх відгуках писав,що це режим холостяка, бо за його допомогою можна випрати шкарпетки разом із сорочкою та білизною:)), то я погоджуюся з такою думкою, та для господині режим є не менш корисним)) Отже, для програми характерні 30 градусів, 800 обертів та 20 хв, можна змінювати тільки кількість обертів у меншу сторону або ж зовсім їх вимкнути, я нічого не змінювала, додала пральний порошок та ввімкнула ''старт". За час прання встигла тільки трішки погратись з дитиною, та підготувати наступну партію речей для прання. Після прання речі були достатньо вологими проте абсолютно чистими, і без запаху. Першокласна програма, буде однією, з моїх фаворитів після режиму " бавовна'' .
У відгука 0 коментарів
Yanusya898
Як і планувала, вчора, ближче до вечора зайнялась пранням зимового габаритного пальто. Для цього обрала режим «ковдри», як на мене, то саме цей режим йому підходив. Отже, характерний час для режиму 1 год 40 хв, 40 градусів і 800 обертів, температуру можна зменшувати та збільшувати, при цьому змінюється і час прання, тоді як оберти, змінювати не можна. Я збільшила температуру до 60 градусів, доречі, це і є крайня температурна межа у режимі, машина автоматично перерахувала час,і на табло висвітилось 2 год 5 хв. Чому я змінила температуру? Рукави та зона навколо кишень були сильно забруднені, додатково щось запирати чи чистити мені не хотілось, тож вирішила, що гаряча вода та пралка все зроблять за мене . В відсік для пральних засобів додала сухий порошок, та трішки плямовивідника. Признаюсь чесно, що пальто пралось вперше в своєму житті). В стару пральну машину воно навіть не влазило, а вручну я не наважувалась його прати, так як не б змогла віджати з нього воду. Отже, пальто в барабані пральної машини, процес стартував, а я тим часом на сторінці Na-proby у Фейсбуці вивчаю значення ярличків на одязі , для правильного догляду за ним . За дослідженням всесвітнього павутиння-інтернету незчулася, як пролунав сигнал завершення прання. Діставши пальто із машини помітила, що воно досить мокре, проте абсолютно чисте, тож режим виявився першокласним та досить функціональним;)
У відгука 6 коментарів
Yanusya898
Привіт усім! Мій третій тиждень тестування помічниці Електролюкс стартував із прання шерстяних тепленьких светриків, дуже актуальних в теперішню пору. Режим вибрала «Вовна.Ручне прання», параметри для цього режиму : 1год 20 хв,1200 обертів та 40 градусів ,які я трішки підкоригувала,зменшивши оберти до 800. Отже, в барабан відправила три светра та ввімкнула старт. Для прання цих речей я використовувала рідкий пральний порошок, без додавання ополіскувача, впринципі, приємний запах надасть засіб для прання. З цим режимом ми вже були знайомі, нещодавно за його допомогою став чистим мій пуховичок, тож про стан речей я зовсім не хвилювалася, і зі спокійною душею , залишила пральну машину у компанії светрів, а сама пішла із синочком у супермаркет за покупками. Зі старою пралкою я б на таке ніколи не наважилася, бо вона б могла на етапі віджиму стрибати по ванній кімнаті, та ще й позбивати на своєму шляху усе, що їй траплялось =). Після повернення з шопінгу , прання якраз завершувалося, на табло показувало 1 хвилину до кінця циклу,по закінченні якої пролунав характерний сигнал. Светрики, як я і сподівалася, були чистенькі, досить м’які , а головне, неушкоджені. Сьогодні планую випрати зимове пальто, мабуть, використаю для цього режим «Ковдри», так,як, гадаю, що ручне прання не впорається із ним , і одразу ж поділюсь враженнями;)
У відгука 1 коментар