MNadiaM
MNadiaM
Новачок
Відгуки MNadiaM
Коментарі MNadiaM
Отримано лайків
0 Like
MNadiaM

Скріншоти моїх відгуків

Окремим дописом додаю скріншоти відгуків на Розетці, в Інстаграмі та особистих сторінках. Дякую за можливість протестувати корм!)
У відгука 2 коментарі
MNadiaM

Purina One Sterilcat - лишаємо в раціоні!

Разом з кицюнькою Луною ми продовжуємо тестувати корм, який нарешті став повноцінним раціоном для неї. Перші спроби були не надто вдалими: кішка неохоче пробує нове. І якщо на сухий корм вдалося перевести її приблизно за тиждень, то для включення в раціон вологого корму знадобилося вдвічі більше часу. Певний час я навіть думала припинити тестування з цих причин, але коли кішка звикла до запахів нового корму, потрошки спробувала його і почала довіряти новим харчам, все стало на свої місця)
Мікс насправді чудовий, бо я навіть не підозрювала, що в моєї кішки може бути настільки м'якенька та гладенька шерсть! Ні, вона неймовірна просто, я вражена! Хоча здавалося, ми і так годували її досить якісним кормом. Але Пуріна однозначно краще, і ми вирішили залишити його в раціоні, адже самопочуття киці Луни дуже і дуже гарне.
Окремо хочу додати скріншоти відгуків з Розетки, сторінки PurinaOne в інстарамі та моїх сторінок.
Дуже дякую за можливість простестувати корм та обрати найкраще для нашої киці!)
У відгука 1 коментар
MNadiaM

Ура! Киця таки їсть корм, перші результати)

7 днів киця звикала до сухого корму і 10 - до вологого, але наразі гарно їсть, тому можемо почати повноцінне тестування ☺️
Загалом за майже 2 тижні включення сухого корму для стерилізованих котів вже є результати - вчора була приємно здивована, відмітивши, що шерсть кицюні стала дуже м'якенькою, така ніжна ніжність ? і не так сильно випадає.
Тестуємо далі!
У відгука 0 коментарів
MNadiaM

З перемінним успіхом

Всім привіт. Почали тестування корму для стерилізованих котів, з перемінним успіхом наразі. Киця спочатку їла м'який, але навідріз відмовилась від сухого (змішували з попереднім), наступного дня мокрий не їла, але потрошки почала їсти сухий. На третій день знову почастувалась мокрим, сухий продовжила їсти. Наразі 2 дні мокрого корму більше не їсть, але нормально сприймає сухий.
Що до самого корму, дуже дрібні шматочки, як для дорослих котів. Запаху майже нема, це добре як на мене ☺️
У відгука 0 коментарів