lina19
lina19
Експерт
Відгуки lina19
Коментарі lina19
Отримано лайків
70 Like
lina19

Дивовижний кисіль

Протестувавши різні смаки киселів, можу з упевненістю сказати, що будемо із сином насолоджуватися і надалі киселями від даного виробника. Продукт смачний, якісний, має яскраві відтінки у тарілці. Саме це дитині і подобається.
У відгука 0 коментарів
lina19

Легко, швидко, смачно!!

4+
Легко, швидко, смачно – це девіз киселя від Dr.Oetker. На швидку руку дуже смачний напій. Усі смаки неперевершені. Проблем у приготуванні не було, усе получалося, густотою напою задоволені. У розчинному киселі є шматочки ягід, у заварному киселі ягоди відсутні. Подивіться на фото!! Які яскраві кольори киселів, дитина у захваті. Неодмінно будемо надалі ними смакувати!!! Всім смачного!
У відгука 0 коментарів
lina19

Хороша суміш

Пригадую, коли син був маленький купували теж суміш Мілупа. Син добре засинав, взуття не було,хороша якість.Недоліків не було. Гарний подаруночок у вигляді сумочки.
У відгука 0 коментарів
lina19

Кисіль зі смаком вишні

3+
Кисіль - один з найулюбленіших напоїв нашої родини. Киселі від торгової марки Dr.Oetker створено відповідно кращим рецептам приготування цього унікального напою. Кисіль зі смаком вишні збагачено вітаміном С, який справедливо вважається "королем" вітамінів.
Готували кисіль зі смаком вишні згідно інструкції. На відміну від киселя швидкого приготування, шматочки ягід у ньому відсутні. До вмісту пакету добавили води, цукор і перемішали. На плиту поставили воду і закип’ятили її. Додали у воду приготовлений розчин, ретельно помішували. Отриманий кисіль розляли по порціям.
Кисіль зі смаком вишні – це чудовий десерт для всієї родини. Готується дуже легко та швидко, виходить густим, смачним та ароматним. Вміст пакету вистачає на приготування трьох порцій.
Результатом приготування кисіля дуже задоволені.
У відгука 0 коментарів
lina19

Вуаля!!!! І кисіль готовий!!!

1+
Доброго дня усім!! Отримала також свою посилочку з киселями. Була приємно вражена кількістю пакетиків(13 шт). З радістю будемо тестувати.
Спочатку почали з киселя швидкого приготування з шматочками фруктів зі смаком лісових ягід.
Готували згідно інструкції. Консистенція сподобалася, швидко перемішуючи, загусло швидко.Дитина з радістю куштувала. Колір яскравий, радує око. Смак приємний, не скрипить на зубах, розчинилось все добре.
У відгука 0 коментарів