Олександр Коновалов
Олександр Коновалов
Знавець
Відгуки Олександр Коновалов
Коментарі Олександр Коновалов
Отримано лайків
16 Like
Олександр Коновалов

Продовжую тестування

Поки у школі канікули тестував фарбу на сходах. Фарбу наносив у один шар. Результат видно на фото. До фарбування бокові краї сходів були дуже зашуровані. А зараз після нанесення одного шару - результат бездоганний, за кілька годин фарба висохла. Фарба наносилася рівномірно, колір білосніжний.
Протестувавши фарбу, можу впевнено сказати, що фарба та валик чудової якості, і мені сподобалося з ними працювати.
#naprobuua #naprobuua_Alpina_Expert_Style #Alpina_Expert_Style #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Олександр Коновалов

ALPINA відгук 2.

Отже, продовжую відгук. Проводив роботи на балконі. Фарба нормально наносилася, не ковзала, не бризкала. Перший шар наніс добре, висихав біля 5-6 годин. Другий шар наніс через 14 годин.
Валик від ALPINA дозволив провести фарбування стін та стелі доволі легко і максимально швидко. Фарба рівномірно розподілялася, не залишала розводів, не сипалася. Задоволений якістю валика, він простий у використанні та догляді.
Оцінюю результат на відмінно!!! Звісно, зносостійкість можна достовірно перевірити тільки після більш тривалого періоду. #naprobuua #naprobuua_Alpina_Expert_Style #Alpina_Expert_Style #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Олександр Коновалов

Відгук до фарби Alpina (1).

Фарбу отримав Alpina STYLE 3 і валик данної продукції. Дуже зручно, що інформація розміщена на кришці. Фарба призначена для шпалер, для стін. Наносити фарбу можна валиком, щіткою чи фарборозпилювачем. Валик має зручний розмір, просте кріплення, щільний ворс, рукоятка не сковзить.
Буду надалі ділитися враженнями та доповнювати відгуки, надіюсь допоможу прийняти правильне рішення у виборі фарби. #naprobuua #naprobuua_Alpina_Expert_Style #Alpina_Expert_Style #naprobuua_відгуки
У відгука 6 коментарів
Олександр Коновалов

Alpina

Нарешті моя посилочка вже в дорозі, буду згодом теж ділитися відгуками!!
У відгука 0 коментарів
Олександр Коновалов

Alpina

Доброго дня, а мені чомусь не має смс з пошти
У відгука 2 коментарі