osa 1987
osa 1987
Знавець
Відгуки osa 1987
Коментарі osa 1987
Отримано лайків
0 Like
osa 1987
Додам ложку дьогтю в бочку з медом - даний відгук буде стосуватись гарячого шоколаду. Скажу відразу до смаку немає ніяких претензій, а от до готування ... цей момент є не досить продуманим хотілось, щоб як і в більшості інших торгових марок була можливість залити гарячою водою і вуа-ля - горячий шоколад готовий....а тут ні його треба варити це ще величезний мінус бо ще додатковий брудний посуд, а про мікрохвильовку взагалі мовчу... діти робили самі (11 і 13 років) то молоко з чашки втекло разом з тим "гарячим шоколадом".... Висновок один це смачно, але допрацюйте технологію приготування)))
У відгука 1 коментар
osa 1987
На вихідних готувала печиво з ванільним кремом і залишилась просто в захваті.Все досить просто і невибагливо, а от аромат і смак полонять просто з першої секунди... В даному рецепті для мене став відкриттям - крем для торта, сказати , що я в захваті це нічого не сказати густіє з буквально зразу ж, має приємну текстуру, а смак просто божественний...
У відгука 0 коментарів
osa 1987
Ось і мій відгук як експерта , що тестує продукцію марки DR. OETKER.. Я досить часто балую свою родину смачненькою випічкою, але основними вимогами безперечно є швидкість та простота приготування ну і головний критерій це сам смак десерту))) Не буду тягнути кота за ... хвоста))) і скажу відразу це 100% попадання. Готувала шоколадний пиріг з вишнею: доволі просто, швидко а головне СМАЧНО....Як шкода , що через екран гаджету не можна передати цей аромат...він просто неземний.... Але як на мене шоколадний пудинг є зайвим у даному рецепті, адже яскравий сам по собі смак вишень перебиває смак шоколаду і він там майже не відчувається...ось один єдиний мінус) Загалом моїм солодкоїжкам сподобалось))) До наного десерту досить гармонійно пасує морозиво. М-м-м-м-м....
У відгука 1 коментар
osa 1987
Ось майже і добігає кінця наше тестування корму Royal Canin "Kitten" , але хочеться запевнити що це лише початок , початок нашої подальшої дружби з даним кормом. Для себе ж я зробила висновки не лише як власниця пухнастика а як і ветеринарний лікар , що продукція даної торгової марки є дійсно преміум класу і ТЕ ЩО НАПИСАНО ЗВЕРХУ ПАКУВАННЯ ЗНАХОДИТЬСЯ І В СЕРЕДИНІ . Перед вживанням Royal Canin "Kitten" мій улюблениць харчувався кормом іншої торгової марки яка в своєму складі як я думала теж мала всі необхідні мікро та макро елементи ... але... але різницю добре видно навіть неозброєним оком коли спробував два продукти в порівнянні ,тож можу зробити висновки з величезним плюсом в сторону корму Royal Canin "Kitten". Royal Canin "Kitten" досить позитивно впливає на ШКТ пухнастика, покращує стан зубів та ясен з зовнішніх ознак дуже помітною стала густота шерсті - як наче у справжнього лева))) , тваринка активна життєрадісна і не сидить на місці ні хвилинки- весь час у русі . Також дуже радує те що їжу нарешті почали споживати нормовано тобто Пижик наїдається і йому не потріно досипати ще і ще, а з попереднім кормом мого улюбленця мучало відчуття голоду адже зївши норму він просив ще добавки , я можу це розцінювати як те що тваринка не наїдалась, зараз дана звичка відсутня... Висновок один - корм торгової марки Royal Canin залишиться з нами і в подальшому, будемо лише змінювати його види в залежності від віку та наших потреб , також в мене ще крім пухнастика є й гавкуче щастя яке завдяки Вам та тестуванню перевела теж на корм Royal Canin і жодного разу не пошкодувала. ДЯКУЮ ВАМ!!!!
У відгука 0 коментарів
osa 1987
В попередньому дописі я описувала як ми переходили з одного корму на інший. Перехід відбувся досить легко , пухнастик з задоволенням поїдав весь корм і був задоволений. Також помітила що завдяки дрібним фракціям корм Royal Canin «Kitten» дозволяє провести профілактику виникнення хвороб ротової порожнини та видалити зубний наліт і очистити зуби від зубного каменю. Дана профілактика позбавляє улюбленця неприємного запаху з рота, захворювань околозубних тканин та навіть випадання зубів. Ще один величезний плюс даного корму то це те що його зручно брати з собою в дорогу. Так склалось що ми полюбляємо подорожувати і звісно нашого пухнастика беремо з собою . Даний корм просто знахідка!!! Його легко транспортувати він не розсипається і не має неприємного запаху + зручне і легке дозування навіть в "польових" умовах . Тож даною поїздкою залишились задоволені всі...))) За час що споживає Пижик даний корм його поведінка кардинально не змінилась він як завжди грайливий, полюбляє бешкетувати після енергішної гри та повноцінного харчування гарно спить... що цікаво, так це те що пропав запах з шерсті біля роту, якщо раніше після вживання іншої їжі він відчувався і було не приємно то зараз взагалі дана проблема відсутня і ми з задоволенням його обіймаємо та граємось..
У відгука 0 коментарів