Tatianaaaa
Tatianaaaa
Експерт
Відгуки Tatianaaaa
Коментарі Tatianaaaa
Отримано лайків
28 Like
Tatianaaaa

Тестування Milupa 3.

Допиваємо дану суміш, малюку вона підійшла, смачненька, пахуча, корисна адже збагачена вітамінами. Можливо збіг а можливо і ні, але за період тестування, дитина прибавила у вазі відчутно, адже охоче їсть рідко, зубки турбують, а тут така радість. Тож суміш якісна, чудово розчиняється,
рекомендую!
У відгука 0 коментарів
Tatianaaaa

Молочна суміш Milupa 3 – чудова основа раціону маленьких дослідників

Я вражена, ця суміш чудово нам підійшла, не очікували але факт!
Нам рік... тому ми ще на суміші але вже активно проводимо дегустації із загального столу)
Сумка- шопер це окрема тема та велике дякую, вона чудово підходить для прогулянок, туди точно все поміститься та не залишимся без уваги оточуючих❤️
Суміш малюку зайшла на 100%, смак приємний, добре розчиняється, без грудочок, ніжний аромат. Пакування влучно зроблене, тому що у нас це завжди була проблема якщо упаковка велика а з'їсти не встигаємо після відкриття. Тут ця проблема вирішилась, два окремі пакети, створено як для нас)) Малюка животик не турбував, якихось негативних емоцій не було, тому можна сказати що суміш нам підійшла, тепер на полицях в магазині малюк її бачить та показує пальчиком, видно що сподобалася! Доречі, якщо потрібно декілька хвилин вільних- дайте коробку від суміші Milupa малюку та буде Вам щастя, моє маля ну дуже полюбляє її розглядати, адже вона яскрава та цікава.
У відгука 0 коментарів
Tatianaaaa

Отримала на тестування стування Milupa 3

Дуже раді що потрапили до списку та отримали суміш молочну, нам по віку вона якраз підходить, відразу після отримання малюк був у захваті, адже сумка яка була в наборі, просто мега крута, яскрава та мила) з фірменним логотипом Milupa- мішка) Тож починаємо тестування! Згодом додам більше інформації.
У відгука 0 коментарів
Tatianaaaa

Тестування Ентерол імуно

Вже пройшло достатньо часу аби можна було побачити результати, почну з самої капсули, всі пишуть що досить велика, але мені нормально- якогось дискомфорту чи проблем з ковтання не було, тому це все дуже індивідуально. Після певного часу використання- мікрофлора відновилася- досить швидко. Був досвід з іншим препаратом- місяцями приймала ефекту було- 0, аж поки організм сам не відновився. Тому ентерол діє, перевірила. Побічних ефектів не було, дуже задоволена. Ми всі знаємо що антибіотики діють на все не найкращим чином, щось лікують а щось потім працює не так як потрібно, вихід є- прийом ентерол імуно згідно інструкції.
Однозначно рекомендуватиму його знайомим та друзям.
У відгука 0 коментарів
Tatianaaaa

Тестування Ентерол імуно, це скарб!

Приймаю 5 днів, згідно інструкції:
Зі сторони шлунково кишкового тракту- пропала важкість, здуття. Адже у мене завжди після прийому антибіотиків проблеми з цим. Тому я приємно здивована, надіюся на позитивний результат після курсу. Згодом додам загальні враження.
У відгука 0 коментарів