КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО
КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО
Новачок
Відгуки КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО
Коментарі КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО
Отримано лайків
1 Like
КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО

Кінцеве враження про продукцію Wella Deluxe.

Тестування завершується. Хочу викласти своє враження від використання даних засобів для укладки та фіксації.
Тестувати продукцію Wella Deluxe було одне задоволення. Сам лак і мус мають приємний запах, чудово тримають зачіску, і що не менш важливо, непомітні на волоссі, дарують природній вигляд зачісці.
Продукція задовольнила на всі 100 відсотків.
Маючи досить неслухняне волосся, та ще й таке, що в'ється, можу відмітити, що дані засоби справляються зі своїм завданням чудово. У кожного є нагода спробувати і собі такі продукти, так як їх можна придбати в магазинах Єва.
У відгука 0 коментарів
КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО

І так... Далі продовжую свій відгук...

Вчора був чудовий день, щоб випробувати засоби для укладки на всю силу!!! Погода змінювалась від палючого сонечка і до шквального вітру з дощем, але ж ми жінки повинні завжди виглядати на всі 100! Отже, сказати що ці засоби супер, то нічого не сказати. Укладка витримала всі примхи погоди і залишилася без змін до самого вечора. Хочеться відмітити ще чудовий ненав'язливий аромат і те, що після застосування волосся має приємний блиск без злипання. На даному етапі я цілком задоволена засобами для укладки і фіксації від Wella Deluxe!
У відгука 0 коментарів
КАТЕРИНА КОВАЛЕНКО

Ура!!! Я среди участников тестирования продукции Wella Deluxe!

Ура! Я тоже стала участником тестирования продукции Wella Deluxe. Я пользуюсь продукцией этой фирмы достаточно давно, и конечно же рада попробовать новые средства для укладки. Посылочку получила ещё 30.07, скажу честно, очень приятно удивило наличие косметички в посылке, отдельное спасибо. На деле продукты ещё не испытала, поэтому все впечатления от использования немного позже
У відгука 0 коментарів