Nastiko83
Nastiko83
Новачок
Відгуки Nastiko83
Коментарі Nastiko83
Отримано лайків
0 Like
Nastiko83
сегодня делали с подругой напиток с ванильным сахаром,пудингом и какао DrOetker. на 1 ст.молока ложили 1ст.л. какао и 2 ст.л.сахара +ванильный сахар и 0.5ст.л. пудинга. получилось изумительно! насыщенный вкус шоколада, густой и очень ароматный напиток! сделали на пробу на 1 стакан, а потом пришлось делать на всю семью, понравилось всем! тестировать продукцию DrOetker мне очень понравилось, довольна осталась абсолютно всем! уже присмотрела в магазине много чего другого для десертиков фирмы DrOetker, хочу перепробовать все, учитывая мою осведомленность благодаря тестированию и личной проверке. ну и о лояльности цены не могу упомянуть)))
У відгука 1 коментар
Nastiko83
пекли смаченькі прянички. використовувала у тісто ванільний цукор, розпушувач та какао DrOetker, а також декор-зірочки на айсінг. мені сподобались ці інгрідієнти, чудові та смачні. у магазині подивілась ціні на продукцію DrOetker - досить приємливі, а якість на достатньо високому рівні. з задоволенням буду купувати та користуватися. прикрашали прянички діти)))
У відгука 0 коментарів
Nastiko83
Наші смачні і корисні цукерочки "Здоров'я" Потрібно:по 150 гр кураги, чорносливу, горіхів,інжиру. Дві дольки лимону, 2ч.л.меду, трішечки ванільного цукру Dr. Oetker, та глазурі Dr. Oetker. 2рази на м'ясорубці перетерти, додати мед,ванільний цукор. Глазур приготувати по рецепту на пакеті -просто додати води))) Формую цукерочки чайною ложкою, кладу в глазур та з усіх сторін обмакую Викладую на пліночку, заздалегідь нарізану для кожної цукерочки. Та ставлю в холодильник на 3 години. Моє враження про цукор - чудове. Гарний запах, як і повино бути. Глазур дуже сподобалась. Вона не могла не вийти, бо дуже легко нею користуватись. У суміш з пакету додати води та ретельно розмішати. Обов'язково дати час на застивання. На присмак, як на мене, занадто водяниста вийшла, але 3годин у холодному, смачна стала)))
У відгука 0 коментарів
Nastiko83
Наші смачні і корисні цукерочки "Здоров'я" Потрібно:по 150 гр кураги, чорносливу, горіхів,інжиру. Дві дольки лимону, 2ч.л.меду, трішечки ванільного цукру Dr. Oetker, та глазурі Dr. Oetker. 2рази на м'ясорубці перетерти, додати мед,ванільний цукор. Глазур приготувати по рецепту на пакеті -просто додати води))) Формую цукерочки чайною ложкою, кладу в глазур та з усіх сторін обмакую Викладую на пліночку, заздалегідь нарізану для кожної цукерочки. Та ставлю в холодильник на 3 години. Кожного ранку діти зранку перед дитячим садочком смакують ласощі та додають собі енергію на цілий день!
У відгука 1 коментар
Nastiko83
И еще двоим подругам подарила по наборчику, очень были рады, любят кулинарить)))
У відгука 0 коментарів