Irisha_sol
Irisha_sol
Експерт
Відгуки Irisha_sol
Коментарі Irisha_sol
Отримано лайків
0 Like
Irisha_sol
А ми вже купували його трохи раніше , якщо чесно не сподобався, занадто водяний, кудись пропадає, через те на фоні цього з'являється дискомфорт. Очікувала кращого, якщо чесно...
У відгука 1 коментар
Irisha_sol
Дуже смачно і корисно , а головне без цукру! Відмінний сніданок у тандемі з домашнім йогуртом!
У відгука 0 коментарів
Irisha_sol
Останній деньочок з сенсодин на порталі, але не останній у використанні! Дуже хороша , досить ефективна, классна паста. Сподобалась і мені, і чоловікові. Всім заданим вимогам повністю відповідає. Знижує чутливість , гарно очищує, та надовго зберігає відчуття свіжості та комфорту у ротовій порожнині. Готова уже писати експертну анкету. Дуже дякую вам за довіру!!!!
У відгука 1 коментар
Irisha_sol
Всіх вітаю! І так , користуюсь 14 днів пастою та щіткою Sensodyne . Вважаю це досить достатньо часу, щоб сформувати певні підсумки. В загальному можу сказати, що варта уваги і паста і щітка. З всіма заявленими задачами в парі вони чудово справляються. Дуже гарно, м'яко осищують зуби . Після чищення досить довго у роті зберігається відчуття 'чистоти, та зубна емаль не покивається специфічним нальотом,який зазвичай дуже часто відчувається уже після першого прийому їжі. Справді миттєва дія пасти, особливо локально,на місця які страждають від чутливості. Щітка чудово справляється з своїми завданнями, дуже ніжна і нетравматична, ідеально мені підійшла враховуючи те, що у мене кровоточать ясна. Раніше я завжди брала щітки середньої жорсткості, чесно кажучи навіть не задумувалась над тим, що це ж дійсно можна взяти було м'яку щітку. В цьому плані сенсодин у буквальному смислі зробив для мене відкриття ))) Отже, одні позитивні емоції від користування. Сміло рекомендую усім, в кого є проблеми з чутливістю , та кровотрчивістю. Вдячна порталу та даній ТМ!!!
У відгука 0 коментарів
Irisha_sol
Всім привіт! Сьогодні 10 день, як я користуюсь комплектом сенсодин. По достоїнству оцінила щіточку, реально дуже классна , та мега зручна. Так як у мене є проблема кровотечі ясен, то в цьому вона дуже добре'підійшла своєю мякістю. Дуже ніжно та м'яко очищує зуби . І після користування значно менше стали кровоточити ясна! Дуже зручна навіть тим, що вона не масивна, як зазвичай бувають щітки. Саме такий розмір придає її більшої маневривості, коли чищу зуби з боків. У пасти дуже приємний, ніжний сололодко-мятний смак. При використанні дійсно досить і горошинки, при чому при такій кількості пасти, вона чудово справляється з функцією очищення, з чого можна зробити висновки, що вона ще й досить економна. Буквально тиждень тому відвідувала стоматолога, і мені ставили пломбу на одиничці, при роботі скоріш за все була порушена емаль, і коли повітря навіть поступало при відкритому роті, я відчувала біль. Але через декілька днів користування, ці відчуття зійшли на нівець. Думаю паста мені у цьому допомогла, хоча в загальному я не'страждаю чутливістю емалі. Дуже задоволена, що приймаю участь у проекті. Дякую всім за організацію!
У відгука 0 коментарів