natik2202
natik2202
Знавець
Відгуки natik2202
Коментарі natik2202
Отримано лайків
1 Like
natik2202

Тестування квітневих новинок від Avon

З продукцією даної торгової марки знайома давно, знайома особисто і свого часу рекомендувала її своїм знайомим, так як була консультантом.
Отримана продукція відповідає тематиці тестування «весняні новинки», оскільки парфум має свіжий, але водночас квітковий, весняний аромат; крем для шкіри навколо очей має спф захист, що актуально для захисту вразливої частини шкіри від ультрафіолетового випромінювання; туш дозволяє розкрити погляд, тримається протягом дня, але я полюбляю більш обʼємні варіанти.
Загалом всі три продукти отримують тверду пʼятірку першого враження. Додатково напишу відгук після користування даними засобами, особливо чекаю на результат після використання крему навколо очей
У відгука 0 коментарів
natik2202

Тестування WELLA DELUXE

Почну з того, що в моєму арсеналі засобів для стайлингу волосся присутній лише лак та спрей для прикореневого об'єму, до речі також торгової марки Wellaflex. Мус та пінку ніколи не використовувала, так як вони обтяжували волосся, і до кінця дня воно мало не зовсім охайний вигляд. Тому до мусу віднеслася з обережністю і цікавістю😊 але результатом залишилася задоволена на всі 100%😍. Продуктами для тестування поділилася і з мамою, яка на відміну від мене засобами для укладання та стайлингу волосся користується при кожному укладанні волосся, оскільки має коротку зачіску. Зазвичай користується піною для укладання волосся марки Wellaflex для надання об'єму тонкому волоссю. Після тижневого тестування засобів позитивні моменти, які відмітила доя себе я і мама:
✔приємний фруктовий аромат мусу;
✔повітряна, невагома структура мусу, після нанесення на волосся не залишає відчуття липкості ні на долонях, ні на волоссі;
✔після укладання феном волосся залишається живим, доглянутим, сяючим і без обтяження;
✔навіть на наступний день після укладання волосся з використанням мусу, воно залишається свіжим та легким;
✔на волоссі абсолютно не відчутний ні мус, ні лак (складається відчуття, що користуєшся доглядовим засобом, а не засобом для укладання волосся), що свідчить про покращену, вдосконалену формулу засобів;
✔лак зі ступенем сильної фіксації на волоссі не відчувається, але з заявленими функціями цілком справляється, не залишаючи на волоссі липкості, ефекту шапки.
З недоліків відмітили те, що однієї пари засобів на двох мало😉 тому мамі придбали засоби в магазині eva.ua цієї ж серії для надання об'єму волоссю.
Засобами продовжуватиму користуватися та експериментувати у використанні.
Додаю фото мами до миття волосся та після застосування засобів WELLA DELUXE
У відгука 2 коментарі
natik2202

Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Звичайний робочий день. Не очікувано на телефон отримую повідомлення Nova Poshta "До вас прямує посилка". Обмірковую... Нічого не замовляла🤔 Заходжу на електронну пошту, а тут СЮРПРИЗ!🎁 Я стала учасницею тестування naprobu.ua . 🎉
Вдома з нетерпінням відкривала пакунок. Вміст порадував:
💆‍♀️мус та лак для волосся WELLA DELUXE;
👝 косметичка (досить містка та зручна);
💌листівка з умовами проведенея тестування.
Перше враження - приємний для візуального сприйняття колір балончиків, змістовний опис на зворотньому боці по складу та інструкції для застосування.
Я від природи маю не густе волосся, тому при виборі засобів догляду за ним віддаю перевагу тим, які не обтяжую волосся і водночас захищають його.
Засоби для укладки WELLA DELUXE забезпечують супер сильну фіксацію волосся, а також володіють доглядовою дією завдяки активним компонентам у своєму складі: олії жожоба, пантенолу та провітаміну В5. Дана серія засобів направлена на  забезпечення захист волосся від п'яти ознак пошкоджень завдяки формулі, яка містить запатентований комплекс Kerashield 5 ™, який допомагає захистити кератин волосся, зберегти його блиск, уникнути механічного пошкодження, пересушування, нейтралізує шкідливий вплив UV-випромінювання.
Тепер з нетерпінням хочу спробувати ці засоби на практиці. Тому біжу у ванну кімнату, мию волосся та роблю укладку з допомогою цих засобів. Чекайте на наступний відгук.
P.s. також зараз чудова нагода, щоб розпочати тестування разом з нами. В магазинах та на сайті eva.ua тиждень бренду! Купуй зі знижками до 50% засоби для догляду та укладання волосся Wella.
У відгука 2 коментарі
natik2202
Виходжу на фінішну пряму.І останнім,перед заповненням анкети експерта,відгуком опишу ще декілька позитивних моментів прийому препарату,так як негативних особисто в мене не було.Що найбільше мене радує,так це ВОЛОССЯ.В мене склалося відчуття,що нормалізувалася робота сальних залоз шкіри голови,так як навіть на другий день волосся на вигляд не масне,враховуючи той фактор,що засобів по догляду за волоссям я не змінювала.До цього мусила мити голову щодня.ШКІРА після не тривалого "лущення",стала помітно гладшою та оксамитовою на дотик.І так як я кожного дня пішки проходжу більше 5 км,то зараз мене вистачає ще й на вечірню прогулянку з сім'єю.Чоловік відмітив стабільність мого настрою)Чи то весна сприяє чи "Вератрол" працює?!на це точно відповісти не готова,але це не може не радувати.Тому дякую Вам,порталу "На пробу" за надану можливість спробувати на собі новинку європейської якості за українську ціну,та моєму косметолога,яка порадила його спробувати,бо я в таких питаннях (питаннях краси та здоров'я) віддаю перевагу рекомендаціям спеціалістів.
У відгука 0 коментарів
natik2202
Всім доброго дня!Вживання "Вератролу" продовжую.В попередньому пості писала про стан шкіри,та загальий стан,так от що хочеться ще відмітити так це стан волосся і активність,яка мене не покидає)це мене дуже радує.Чи то організм відчув весняне пробудження,чи в парі з препаратом вони наповнюють моє життя повсякденним рухом,радістю та активністю.Не помічаю різких змін настрою та не відчуваю втоми.Визоджу на фінішну пряму з останнім блістером.
У відгука 0 коментарів