nata.milk
nata.milk
Новачок
Відгуки nata.milk
Коментарі nata.milk
Отримано лайків
3 Like
nata.milk

Смачніше не буває

Вітаю! Це нереально смачний кисіль. Смак наче повертаєшся у дитинство 🫶🏻 Любов з першого ковтка. Легкість приготування, 30 секунд і все готово. Кожен смак неперевершений. Ми з усією родиною всі перепробували і кожен знайшов свій фаворит смаку💛
У відгука 0 коментарів
nata.milk

Молочна суміш NAN 4 optipro

Чудова суміш. При переході з ГВ на суміші, через здоров'я, перепробували безліч сумішей І щоразу або висип, або не наїдався, або зригування рясні, або просто відмовлявся.
З NAN optipro подібних проблем не було, суміш добре розчиняється у воді без грудочок, дитина із задоволенням її їсть з 7 місяців і досі (нам 1 рік і 8 місяців), переходу на нову формулу навіть не помітили.
Іншим мамам рекомендую не перебирати, а відразу починати тільки з NAN.
У відгука 0 коментарів
nata.milk

Молочна суміш NAN

З продукцією NAN вперше познайомилися коли малюку було 9 місяців. Завжди з обережністю даю щось нове і невідоме. Прочитавши склад, який мене приємно здивував, почала давати синочку суміш! Відразу помітила, що малюк ситий і сон став більш спокійним, як у малюка так і у мами😄
Зараз малюк перейшов на NAN Optipro 3 від 12 місяців. Також склад чудовий, не викликає алергічної реакції, відсутня пальмова олія. Зручна упаковка, є мірна ложечка, суміш дуже гарно розчиняється у воді. Малюк їсть із задоволенням і гарно спить!
Дякуємо за участь в акції💙💛
У відгука 2 коментарі
nata.milk

Сирочки від Milupa

Завжди беру ці сирочки від Мілупа. Дитині вони дуже подобаються. Як перекус - просто супер! Щодо смаку, в міру солодкий і відчувається смак персику, банану, яблука тощо. Також підкупає те що сирочки не містять цукру, лише природні цукри. Легко відкривається і дуже зручно у малюка тримається у рученятах.
У відгука 1 коментар