Alenka_Haievska
Alenka_Haievska
Новачок
Відгуки Alenka_Haievska
Коментарі Alenka_Haievska
Отримано лайків
5 Like
Alenka_Haievska

Загальний відгук про дитяче харчування Коко від ТМ Наша ряба

Загалом вся продукція смачна та корисна, але найбільшим фаворитом для нас стало м'ясне пюре "Ніжна курочка" так , як його можна просто їсти, або ж компонувати з різними кашами, ми так і робили. Донечка не дуже любить гречану кашу, і тут на допомогу я взяла м'ясне пюре додала до каші, перемішала, і вона все залюбки з'їла, навіть просити не стала, щоб ротик відкривала.
Вся продукція це ніжна та однорідна консистенція, без грудочок. Скрізь вміст натуральний.
Дану продукцію буду рекомендувати друзям та знайомим, а сама буду купувати і надалі. Адже це полегшує і мамам роботу, особливо коли не вистачає часу на готування, і дитину потрібно швидко нагодувати, все готово - просто взяли, відкрили, нагодували!)
Максимально задоволені тестуванням.
У відгука 0 коментарів
Alenka_Haievska

Тестування дитячого харчування Коко від ТМ "Наша ряба"

На тестування нам прийшло три різні страви, це: м'ясне пюре «Ніжна курочка» , та супи-пюре - м'ясо-овочевий із курочкою та овочами, і м’ясо-овочевий з курочкою та гарбузом.
Першим, на пробу ми взяли м’ясо-овочевий суп-пюре з курочкою та гарбузом. До нього входять лише натуральні складники, та корисна і добірна курятина.
Гарно виражений смак гарбуза, м'яка консистенція, чудовий на смак, дуже сподобався донечці, вона його з'їла без вмовлянь відкрити ротика. Залишившись ситою та задоволеною.
Також потішило те, що вся продукція виготовлена в Україні. Чесно кажучи, вже чекала на щось подібне від Нашої ряби, і нарешті це сталося, тепер буду купувати своє рідне для моєї маленької донечки.
А також буду рекомендувати своїм знайомим!
У відгука 0 коментарів
Alenka_Haievska

Посилку отримано

Ну що ж, скоро будемо куштувати! Дякую за таку можливість спробувати! Доня вже не може дочекатися, почала витягувати всі баночки☺️
У відгука 0 коментарів
Alenka_Haievska

Бекутан

Давно задумувалась про вітаміни, але було важко вибрати відповідні. Побачивши Бекутан, та прочитавши інструкцію, в складі найбільше вразило поєднання відомих вітамінів, та те, що він містить подвійне саше з двома окремими відсіками. В першому відсіку міститься порошок з вітамінами, в другому міститься пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG. Бекутан дуже подобається донечці, за смаком та кольором - схожий на апельсиновий сік. Так як донечці 8 років, вона сама конролює прийом вітамінів, та нагадує мені, в разі коли мама забула. Корисні для організму та підтримують імунітет дитини.
У відгука 0 коментарів