elenоchka
elenоchka
Новачок
Відгуки elenоchka
Коментарі elenоchka
Отримано лайків
0 Like
elenоchka
Доброго дня усім! Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від крему 36+ та крему для обличчя з дамаською трояндою. Почну з самого початку: знайшовши себе у списку учасників тестування , відразу переглянула що ж входить до складу посилочки (ого! Аж два крема для обличчя – подумала я) чомусь відразу була впевнена що крем з дамаською трояндою – це не мій крем, так як не люблю трояндовий аромат. Забравши передачу в першу чергу відразу відкрила креми, і першим моїм здивуванням були самі баночки – зручні у користанні , гарні по дизайну та приємний яскравий колір. Щодо самих кремів: тепер з впевненістю можу сказати, що на даний час крем для обличчя з дамаською трояндою є мій улюблений крем. Обидва креми по консистенції дуже схожі між собою, мають легкий та приємний запах (аж ніяк не різкий), легко та рівномірно розподіляються по шкірі обличчя, зволожують та живлять її. Крем з дамаською трояндою використовую як денний крем, тому що у ньому міститься натуральний UV-фільтр, який захищає від сонячних променів. На даний час моя шкіра зволожена, ніжна та приємна на дотик без жирного блиску. Можу сказати тільки одне – ці засоби діють, шкіра стала пружною та еластичною. Результатом задоволена і продовжую тестування.
У відгука 0 коментарів
elenоchka
Привіт усім. Вже йде другий тиждень тестування мною продукції від "Черный жемчуг". Хочу поділитися своїми враженнями від засобу для очищення шкіри обличчя 5в1. Перш за все хочу сказати що ніколи не користувалася такими засобами, тому що вважала що все має бути окремо, вмивання - скраб - маска. Дякую порталу Na-Proby що дали можливість протестувати і тим самим змінити свої погляди на деякі косметичні засоби. Даний засіб мене порадував, має блідо рожевий колір, ніжна текстура та дуже приємний аромат. Використовувала як маску( тобто, тримала на обличчі 10 хв), при нанесенні відчувається легка прохолода, яка надає відчуття свіжості, консистенція мяка що дає змогу розподілити засіб рівномірно. В загальному результатом задоволена: колір обличчя дійсно покращився, щодо шолушіння - після першого разу використання засобу не минуло, для мого типу шкіри потрібно було тиждень( але це для кожного індивідуально). Не має відчуття стягнутості та сухості шкіри, навіть навпаки, після вмивання шкіра чиста і зволожена. Ніякого подразнення та почервоніння не було, як писали раніше. Чого б мені хотілося більше від цього засобу 5в1? Напевно глини і мікрочастин для пілінгу, а менше речовин, які після вмивання надають ефект крему.
У відгука 0 коментарів
elenоchka
Щодо ВВ крему - дуже задоволена, ніжна текстура та легкий приємний запах, легко наноситься рівномірним тоном без розводів. Натуральний вершковий - саме те для моєї світлої шкіри. Приємно радує що є захист від UV випромінення, це для мене дуже важливо. Крем дійсно зволожує шкіру обличчя. Тепер трохи про тонувальні властивості: крем вирівнює колір обличчя і можливо трохи скриває недоліки, для тих хто хоче повністю затонувати - не вийде, (вийде затонувати тільки тим, у кого ідеальна шкіра, або майже ідеальна). Я поверх цього крему наношу пудру, результатом задоволена. Думаю ВВ крем від "Черный жемчуг" заслуговує на позитивні відгуки.
У відгука 0 коментарів
elenоchka
Вперше стала учасником . Дуже приємно. У таку погоду шкіра обличчя потребує особливого догляду. Чекаю з нетерпінням посилочку щоб розпочати тестування.
У відгука 0 коментарів