milaja 0902
milaja 0902
Знавець
Відгуки milaja 0902
Коментарі milaja 0902
Отримано лайків
4 Like
milaja 0902

Тестування корму PURINA ONE® MINI

Продовжуємо тестувати корм PURINA ONE® MINI . Сухий корм Purina ONE® MINI. Active їсть чудово,з задоволенням,з апетитом.Вологий корм- не хоче,не звик. Годую тойчика Тимку змішаною їжею- сухим кормом та натуральним відвареним мясом,думаю.що тому не їсть вологий корм. Звгалом- сухим кормом задоволені- собака жвава, активна,з гарним станом шкіри,споживання води та режим вигули не змінились. Дякуємо за можливість безкоштовно продегустувати якісний італійський корм,в гарному пакуванні та застібками. Рекомендую для годування собак малих порід.
У відгука 1 коментар
milaja 0902

Голосую за Allin4eg

Цікаві відеовідгуки від учасників,дякую,інформативно. Мій голос за Allin4eg
У відгука 0 коментарів
milaja 0902

Тестування корму Purina One Mini

Доброго дня. З задоволенням беремо участь у тестуванні корму Purina для собак малих порід. Отримали сухий корм Putin’s One Active mini<10kg, загальною вагою 2 пакети по 1,5 кг та 3 пакети вологого корму різних смаків- з куркою, морквою та зеленою квасолею; з яловичиною,картоплею та морквою;з індичкою, морквою та горохом. Тестування почали з сухого корму- на вигляд трохи завеликий в розмірах, в порівнянні з іншим кормом інших виробників. Запах та зовнішній вигляд- звичайні. Тойчику припав до смаку, відразу почав споживати з задоволенням!
У відгука 0 коментарів
milaja 0902
Доброго дня. продовжуємо і далі тестувати корм -"Optimeal Privilege - харчування для собак мініатюрних порід".Нашому той- терьєру Тимці корм дуже сподобався.Завжди з хорошим апетитом їсть. Зовнішній вигляд шкіри- прекрасний,блискучий,приємний на дотик.Побічних проявів не було.шлунок працює добре. Собака активна,грайлива. Корм з високим вмістом свіжого м’яса ягнятини рекомендую для годування собак малих порід. Раніше купували корм OPTIMEAL повнораціоннийсухий корм для дорослих собак малих порід- качка. Також позитивні відгуки- рекомендую до годування собак.Дякуємо за можливість тестування продуктів високого стандарту виготовлення,за турботу про тварин. Всіх Вам благ!
У відгука 0 коментарів
milaja 0902
Доброго вечора. тестуємо корм далі. Кормимо свого тойчика змішаним кормом,тобто даємо і натуральні продукти, і сухий корм. Весь сухий корм замінили на тестуючий. собака задоволена,нагодована,почувається гарно,веселий та активний. Можемо рекомедувати корм до споживання.
У відгука 0 коментарів