Елена Гороховская
Елена Гороховская
Новачок
Відгуки Елена Гороховская
Коментарі Елена Гороховская
Отримано лайків
4 Like
Елена Гороховская

Лак Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Другий продукт бренду Wella, який я мала можливість протестувати - Лак Wella Deluxe лінійка Неймовірний об'єм та захист. Зазначу, що лаком зазвичай користуюся достатньо рідко, але цей засіб змінив моє ставлення у позитивний бік. Влітку буває досить важко зберігати зачіску бездоганною, але з лаком для волосся Wella Deluxe Неймовірний об' єм та захист це цілком реально. По-перше, цей лак з легкістю надає навіть неслухняному волоссю об' єм, який тримається довго, а по-друге, комплекс Kerashield 5 захищає його. Отже, протестований набір Мус та Лак Wella Deluxe - must have кожної жінки, яка піклується про своє волосся!
#naprobuua #naprobuua_Wella_Deluxe #Wella_Deluxe #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Елена Гороховская

Мус Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Влітку захист волосся є важливим, як ніколи, адже яскраве сонце, висока температура, морська сіль та інші фактори можуть чинити несприятливий вплив на наше волосся. А для блондованого волосся - це подвійний ризик. Отже в нагоді стала серія Wella Deluxe, зокрема лінійка Неймовірний об'єм та захист. Мус, який я мала можливість протестувати, дозволив моєму волоссю запобігти пересушуванню. Крім того, він дозволив мати бездоганний вигляд навіть без використання фену, що стало додатковим бонусом. Оскільки моє волосся також є хвилястим, зазначу, що після використання мусу воно стає слухняним та доглянутим. Рекомендую для фарбованого та хвилястого волосся, адже зручно придбати цей гідний продукт можна у мережі магазинів Eva.
#naprobuua #naprobuua_Wella_Deluxe #Wella_Deluxe #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Елена Гороховская

Тестування Dr. Oetker. Частина 2

Традиційно використовую продукцію торгової марки Dr. Oetker для великодніх приготувань. Цього разу досліджувала перш за все дріжджі від Dr. Oetker, бо від їх якості та відповідних властивостей безпосередньо залежить і результат. Зробила декілька пасок за різними рецептами, і в кожному з варіантів дріжджі Dr. Oetker дозволили паскам гарно підійти під час розстоювання і випікання. На смак випічка добра, тісто м'яке та пухке, як і повинно бути при використанні якісної продукції. Ароматизатор Ваніль Dr. Oetker надає випічці неповторний аромат, є економним для використання, в упаковці чотири ємності, кожної з яких вистачає на 500 г борошна. Отже, якщо Ви бажаєте, щоб Великодень був вдалим на смаколики, продукція Dr. Oetker стане у нагоді!
У відгука 0 коментарів
Елена Гороховская

Тестування Dr. Oetker. Частина 1

Користуюсь продукцією цієї торгової марки вже довго. В цей раз за допомогою розпушувача та ванільного цукру готувала великоднього баранця. Не дивлячись на те, що тісто не було "легким" за рахунок сиру в ньому та великої кількості цукатов, розпушувач Dr. Oetker зі своїм завданням упорався на 100% - баранець має гарну форму, тісто не забите. Ну а прикрашання зверху цукровою пудрою Dr. Oetker не лише зробило баранця привабливим, але й додало гарного аромату ванілі. Рекомендую для використання!
У відгука 0 коментарів