Yevgeniya
Yevgeniya
Знавець
Відгуки Yevgeniya
Коментарі Yevgeniya
Отримано лайків
2 Like
Yevgeniya

Подяка за тестування

Щиро вдячні за можливість бути тестувальниками суміші від Milupa! Нам все сподобалось та підійшло. Суміш смачна, пахуча, сина, оскільки дитина гарно спить вночі, готується легко та без грудочок. Окремо вдячні за торбинки, яку дитина гарно вивчала ( де носик, ротик, очі...). Велике дякую! Успіхів та процвітання!
У відгука 0 коментарів
Yevgeniya

Тестування суміші

Тестуємо суміш і на даний момент нам все підходить. Дитині суміш смакує, а маму тішить це. Склад суміші гарний, вітамінізований, без пальмової олії, все як треба. Побічних реакцій з боку травної системи не замітила, алергічних реакцій також. Дитина краще спить вночі і маса також)))
У відгука 0 коментарів
Yevgeniya

Отримали суміш на тестування

Ось і ми отримали суміш га тестування. Раніше суміш цієї фірми не пробували, але іншу продукцію куштували. Аодивимось чи буде нам так скасувати суміш як йогурт чи сорочки від мілупи. Окремо дякуємо за торбинки. Дуже приємний та гарний додаточок до суміші)
У відгука 0 коментарів
Yevgeniya

Продовжуємо тестування

Триває наше тестування суміші NAN 4 OPTI PRO і все чудово. Склад, легкість приготування, смак, ну одні переваги. Приємно, що термін зберігання суміші до 2025 року, тобто на тестування не дають продукцію, яка ось ось вийде з терміну. Ним все подобається, головне, що алергії не було та інших неприємних проявів.
У відгука 0 коментарів
Yevgeniya

Тестування суміші

Тестуємо ми суміш NAN і все нас влаштовує. Суміш має чудовий склад, містить вітаміни та Олегу, що так важливо для зростаючого організму. Суміш гарно розчиняється, без грудочок, комочків. Дитині смакує. Подивимось як животик буде себе вести, бо зараз в нас лізуть зубчики, то зі стільцем певні проблеми. А там ми всім задоволені.
У відгука 0 коментарів