Mila85
Mila85
Новачок
Відгуки Mila85
Коментарі Mila85
Отримано лайків
0 Like
Mila85
Продолжаем тестировать сухой корм оптимил. Хочу сказать, что переход на него с привычного прошел исключительно легко. Кошка стала есть, не вредничая и не рассыпая его с первых дней. А значит и запах не резкий и вкус пришелся ей по душе. Она неизменно активна, бодра и довольна. Попробовали влажный, слопала всю пачку за раз без остатка, хотя некоторые нурме может только попробовать и пройти мимо. Пахнет влажный приятно, выглядит тоже. Не каша, и не жижа - аккуратные кусочки. Мы с кошкой довольны!
У відгука 0 коментарів
Mila85
#Optimeal #Оптимил #Naproby #Імунітет Тестируем корм Оптимил. Активности и тренировкам это не только не мешает, но даже наоборот
У відгука 0 коментарів
Mila85
Отримали набір для тестування рівно тиждень тому. Сподобалось усе! Дуже приємно була вражена продуманістю набору, до дрібничок (навіть пакетика). Що ж стосується корму для котів OptiMeal, то отримавши я уважно ознайомилась із складом, чіткими та зрозумілими інструкціями с приводу того як і в якій кількості давати. Інструкція є прямо на коробці різними мовами включаючи українську, що було дуже приємно. Сама упаковка також продумана, для зручності - пакет з фольги в середині не дає корму набратися вологи, та сторонніх запахів, а картонна верхня тара легко відкривається-закривається, та зручно зберігається в шафці. Сам корм не кришиться, не розсипається, проте не надто щільний і моя кицька з легкістю та задоволенням може його розгризти. Корм є поживним і зазначеної на упаковці дози дійсно вистачає киці, щоб бути ситою та задоволеною. Після тижня вживання сухого корму OptiMeal кицька задоволена, шорстка блискуча гладенька. Одразу видно що вітаміни та пробіотики позитивно впливають на її травлення, імунітет та настрій. :) Ми задоволені.
У відгука 0 коментарів