Suzanna
Suzanna
Знавець
Відгуки Suzanna
Коментарі Suzanna
Отримано лайків
1 Like
Suzanna
Не можу зайти щоб заповнити звіт, кнопка неактивна, підкажіть що це таке?
У відгука 2 коментарі
Suzanna
От прийшло кінець мого тестування мінеральної води Donat mg, хочу відмітити тільки позитивні якості цієї чудної водички.За період тестування в мене неви стали трохи на місце, оскільки я мама двох дітей маленьких, то нерви не на місці були)), перестала нервуватися без причини,покращилось травлення, в мене дуже таких проблем не було, але кишківник очистився, сталакраще спати. Також давала водичку своєму гіперактивному синочку, але менш активний він так і не став,але почав краще какати, а це головне для дитини. Також друзям сподобалась водичка, відмітили, що вона добре справляється з травленням.Ми всією сімєю можемо сказати, що водичка Donat Mg варта уваги і достойна називатися найкращою!!! Нам дуже сподобалась будемо її купувати, тільки ще не дивилась чи є вона на прилавках наших магазинів. Обовязково її знайду.
У відгука 0 коментарів
Suzanna
Продовжуючи тестування мінеральної водички Donat Mg, хочу відмітити, те що водичка дійсно чудодійна, п'ючи її протчгом 10 днів, маленькими дозами, я стала менше нервуватись, пройшла збудженність, шлунок вже не турбує, бо були деколи закрепи, з тим вже все ок, можна сказати що і пронесло мене на 6 день, не знаю чи то від водички чи від іншої їжі, але мені стало набагато легше на шлунку, їжа набагато скоріше перетравлюється, відчуваю бурчіння час від часу.Напевно чиститься організм, це великий плюс цієї водички.Тапер постійно буду брати цю водичку з собою на пікнік, щоб шлунок був у нормі))
У відгука 0 коментарів
Suzanna
Доброго вечора, получила посилочку з чарівною водою Donat Mg, сьогодні нарешті добралась до компютера, вже тестую водичку 3 день. Хочу сказати, що вперше спробувала таку смачну і не приторну лікувальну мінеральну водичку.Якщо чесно, то відразу боялась пити, бо думала, що не смачна, але як спробувала, то дуже зраділа, не відчувається присмаку соди, вміру газована, одним словом мені і особливо моєму чоловіку дуже сподобалась. Пємо кожен день по 3 рази на день по 100 гр. За 3 дні можу сказати, що стала більш спокійною, зникла роздратованість, оскільки я мама двох діток маленьких, то мені це дуже важливо, також стало трошкилегше на шлунку, їда краще перетравлюється. Дала тестувати водичку друзям, сказали, що дуже класна і смачна, на жаль фото не зробила( Наступні відгуки на днях, продовжую тестуванняі очікую щось більшого.
У відгука 0 коментарів
Suzanna
Сьогодні вирішила протестувати гель Персіл на рушниках, але температуру я дала більшу як зазвичай для рушників, 60 %, рушники стали білосніжними, чистими і дуже пахучими, цей аромат вже ходить за мною)). Подобається гель Персіл тим, що не треба давати ополіскувача для запаху, 2 в 1, бо речі після нього пахнуть довго, це плюс для мене. Взагальному задоволена тестуванням, враження і очікування справдились. Дякую сайту на Пробі за таку можливість.
У відгука 0 коментарів