Алена':;
Алена':;
Знавець
Відгуки Алена':;
Коментарі Алена':;
Отримано лайків
11 Like
Алена':;

Wella Deluxe розкішний об'єм та захист.

Доброї години)))
Пройшов тиждень як я почала тестування засобів по догляду за волоссям від Wella Deluxe wonder volume&protection і хочу поділитись своїми враженнями.
По-перше,лак та пінка для волосся від Wella,зберігають гарну форму зачіски досить тривалий час(він у кожного свій).Все залежить також від типу,довжини і кількості нанесеного засобу.
По-друге,як на мою думку і основне,то засоби від Wella Deluxe дійсно не шкодять волоссю,як зазначено в інструкції.Після неділі використання,зміни у стані волосся у гірший бік я не помітила.
І по-третє,завдяки зручній сумочці-косметичці,улюблені засоби по догляду за волоссям,та різні аксесуари для зачісок,щітку для волосся дуже зручно зберігати,або брати з собою в дорогу.
В мене як і моєї мами(на якій я теж тестувала засоби),лишились тільки приємні враження.Ми можемо сміливо рекомендувати засоби по догляду за зачіскою від Wella Deluxe wonder volume&protection.
Моя мама вже придбала собі лак та пінку для волосся від WELLA в магазині EVA)))А ви?
У відгука 0 коментарів
Алена':;

WELLA Deluxe розкішна укладка і захист кератину.

Доброї години🤗
Якось,на днях, завітала в гості мама і помітила гарну косметичку.Я звісно не втрималась і похвалилась своїми новими помічниками від Wella Delux,а також протестувала їх на своїй мамі.Вирішила зробити невеликий об'єм(мама не прихильниця дуже пишних зачісок) за допомогою пінки для волосся від Wella.
Сама пінка нагадує невагому білу хмаринку і має дуже приємний аромат)))Пінку легко наносити і розподіляти по волоссю.Швидко висихає і надає волоссю потрібну форму і об'єм.Моїй мамі сподобалася пінка і (так як неподалік від нас знаходиться магазин Eva)відразу вирушила до магазину щоб придбати таку ж і собі.Наступна зачіска-ефект мокрого волосся)Дуже хочу собі зробити таку зачіску))
У відгука 3 коментарі
Алена':;

Розкішна укладка і захист кератину від Wella Deluxe

Доброї години))
Дякую,що обрали мене експертом тестування даної продукції.😊
Посилочка прийшла досить швидко.Розпакувавши її,я була приємно здивована,що мус,та лак для волосся від Wella Delux були додатково упаковані ще в гарну косметичку від WELLA.З нею буде зручно, як зберігати засоби для укладання волосся,так і подорожувати.В ній можна зафіксувати на резиночки лак для волосся та мус від WELLA Delux,розчіску,а також покласти резиночки та заколки у зручні кишеньки із сіточки🤗
З наступного дня я почала тестувати лак для волосся.Дуже люблю плести коси,та на жаль не могла довго ходити з гарною,не потріпаною зачіскою.Волосся у мене довге,тонке,пористе,дуже швидко заплутується і "вибивається" із зачіски(буквально через пів години максимум годину),а також слабке та посічене на кінцях...Тому я з обережністю відношусь до будь яких засобів,а також експериментів з ним...Я багато чула приємних відгуків про лінію продукції від Wella,бачила на поличках магазинів Eva,та коли прийшов лист на пошту від проекта НаПробу я вирішила зареєструватись,та спробувати на собі.
Три дні я плела коси
і закріпляла зачіску лаком та йшла на працю..Лаку наносила не багато,але і того було вдосталь,щоб зачіска протягом 8 годин залишалася такою,як на початку дня.На тих ділянках де лаку потрапляло більше взагалі нічого не змінювалось.Я лишилась задоволеною результатом і надалі буду користуватись лаком для волосся від WELLA Deluxe розкішна укладка і захист кератину,а також буду рекомендувати своїм знайомим і друзям!)))
У відгука 4 коментарів
Алена':;

Purina DentaLife

Привіт усім!)
Дякую за змогу спробувати додатковий корм Purina Dentalife і хочу узагальнити свої враження...
Як для моїх улюбленців, так і для мене, це приємне відкриття.Моїм песикам дуже сподобався корм.Вони з нетерпінням чекали наступного дня,щоб отримати чергову порцію,та з задоволенням посмакувати.
Герметична упаковка із спеціальною застібкою дозволяє правильно зберігати корм в домашніх умовах(при різної ступені вологості і температур).
Палички мають приємний запах та колір.Ребриста форма та пориста структура палички, дають змогу очистити ротову порожнину від нальоту та зубного каменю,а також важкодоступні зуби.У моїх пестків зуби стали білішими та зник неприємний запах з роту.
Продукт містить натуральний склад,до якого входить багато поживних речовин,кормових добавок та вітамінів,які позитивно впливають не тільки на здоров'я зубів але й на весь організм в цілому.У моїх улюбленців шерсть стала більш блискучою та гладкою))).
Отже,можу зробити висновки:я буду купувати своїм песткам Purina DentaLife,а також сміливо можу рекомендувати його своїм сусідам та друзям)))!
У відгука 0 коментарів
Алена':;

Purina DentaLife

Доброї години))Пройшло десять днів,як я даю своїм улюбленцям корм Purina DentaLife.Я приємно здивована позитивними змінами.
По-перше,у моїх чотирилапих друзів(їх троє),зник неприємний запах з роту.Все завдяки тому що палички добре вичищають залишки їжі з важко доступних місць.
По-друге,на мій погляд,зуби стали білішими,а значить і здоровішими.
По-третє,шерсть стала досить блискучою і гладкою(завдяки поживним добавкам та вітамінам які входять до складу).На момент тестування я не давала жодних інших добавок чи вітамінів.І дуже здивована тим що корм призначений для міцності і чистоти ротової порожнини собак позитивно вплинув на весь організм в цілому.Ці зміни помітила не тільки я але і вся моя рідня.
У відгука 0 коментарів