Anasteasha
Anasteasha
Новачок
Відгуки Anasteasha
Коментарі Anasteasha
Отримано лайків
0 Like
Anasteasha

Бекутан - помічник матусь)

Цілих 14 діб моя люба доня приймала участь у тестуванні вітамінного комплексу Бекутан від КідсВітс на сайті Naprobu.ua.
Що я вам можу сказати:
1) Всередині знаходиться 14 двійних саше, які можна розчиняти у воді, або іншій рідині кімнатної температури, що є дуже зручним для дітей.
2) Дуже яскрава упаковка, на ній зазначений повний склад, спосіб застосування та інформація про виробника.
3) Для такого вітамінного комплексу+пробіотики - ціна трохи більше 200 грн. Що на мою думку являється невеликою ціною.
4) Вітамінний комплекс містить 16 вітамінів та мінералів, а також пробіотик. Смак апельсину.
В період трестування донька захворіла простудою, була висока температура і розлад шлунку. Хвороба дуже швидко відступила завдяки, на мою думку Бекутану. Відновився і стул дитини. Ніяких алергічних реакцій і висипань не було.
Я можу сміливо рекомендувати Бекутан для періодичних профілактичних мір у період хвороби, а ще після прийому антибіотиків для налагодження мікрофлори у животику дитини. Та для підняття імунітету.
#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгук
У відгука 0 коментарів
Anasteasha

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Добрий день) Нарешті мені усміхнулась удача і ми з дочечкою потрапили до списку учасників для тестування Бекутана Мультиімуно)
Доня п'є цей чудо вітамінки для животика та імунітету вже тиждень. Продукт являє собою подвійне саше з двома окремими відсіками. Один відсік містить порошок з вітамінами та мінералами (порошок А), в іншому міститься пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG (порошок Б). Обидва порошки повинні розчинятися одночасно. Це дуже захоплюючий процес для дитини. Дитині 7 років треба приймати 1-2 саше в день. На смак дуже сподобався, смак апельсину).
За цей час можу сказати, що дитина значно швидше впоралася з простудою та розладом шлунка. Дитина задоволена та здорова, а значить матуся спокійна)
У відгука 0 коментарів