Solecito
Solecito
Новачок
Відгуки Solecito
Коментарі Solecito
Отримано лайків
4 Like
Solecito

Завершення тестування Бекутан Мультиімуно

Завершилось тестування Бекутан Мультиімуно моїм маленьким експертом (3.10 роки). Прийом вітамінів був одним задоволенням, через 3-4 дні синочок сам став нагадувати, що потрібно випити вітаміни, сам висипав порошок у стакан із водою (приблизно 100мл) і розмішував, а потім пив через трубочку, як сік.
Через декілька днів, після початку прийому Бекутан Мультиімуно, я побачила покращення роботи кишечника. Коли перша половинна прийому вітамінів була позаду, синочку "пощастило" захворіти пневмонією, виздоровлювання було швидшим, ніж 1,5 роки тому підчас ангіни. Не буду запевняти, що це вплив саме вітамінів, але я думаю, що частковий вплив все ж таки є.
По завершенню тестування можу зробити висновок, що Бекутан Мультиімуно гарні вітаміни, для тих дітей, які не полюбляють таблетовані форми, та добре відносяться і не мають алергії на цитрусові (яким може бути апельсин). Від цієї дієтичної добавки можна отримати все, що потрібно дитячому організму вітаміни+мінерали+пробіотики (останнє є гарним доповненням до комплексу).
Дякую сайту за можливість познайомитися та протестувати дієтичну добавку Бекутан Мультиімуно. Ми обов`язково повернемося до Бекутану в осінньо-весняний період.
У відгука 0 коментарів
Solecito

Тестування Бекутан Мультиімуно

Нам пощастило потрапити до ряду тестувальників Бекутан Мультиімуно. Дякую сайту naprobu.ua.
В упаковці, маємо 14 саше з ароматом апельсину, одне саше розділено на 2 половинки: 1 - вітаміни та мінерали, 2 - пробіотик.
Сподобалось:
- маємо комплекс: вітаміни + мінерали + пробіотик
- лаконічна інструкція, а не формату А4 дрібним шрифтом
- склад представленно в таблиці, і як для мене, так зручніше побачити/швидше знайти, які вітаміни та мінерали входять до складу....ніж у звичайно викладеному переліку компонентів - "у прозі"
- розписано сприяння кожної групи вітамінів на організм
Не вистачає:
- прописаної кількості рідини, у якій розводити порошок
- час прийому, коли краще пити до чи після їжі
- і мені здається, що як у будь яких лікарських засобах чи добавках має бути курс прийому, можливо з перервами, або прописати, що він не обмеженний (якщо це так).
Моєму тестувальнику, синочку 3.10 років, сподобалося на смак, сказав "мммм.....вкуснєнько", а його не заставити щось випити, якщо не подобається. Розбавляла в 150 мл води (приблизно). Спробувала і сама, що даю дитині, мені також сподобався смак і нагадав щось з дитинства.
Очікую, що завдяки Бекутан Мультиімуно вдасться покращити імунітет дитини, бо останнім часом він став підводити, як не одне, то інше і виходить 1 тиждень в садочку, 2 тижні вдома.
У відгука 4 коментарів