vs-sveta
vs-sveta
Знавець
Відгуки vs-sveta
Коментарі vs-sveta
Отримано лайків
9 Like
vs-sveta

Солодкі сни – запорука здоров’я

Ось і завершилася перша декада тестування «Мелаксонін» спрею і враження від тестування: приємно здивована, бо результати хоч і не дуже значні, але все ж таки є (на початку тестування було 14 балів тесту ISI, зараз - 10).
Сподобався формат – спрей це дуже зручно, бо «пшикнув» і все (об’єму флакону скоріш за все вистачить на курс з 30 днів прийому)
Швидкість засинання після прийому варіюється в залежості від того яким був день (якщо напружений, з тривогами, зі стресовими ситуаціями) – то часу на засинання потрібно більше (від 30 хв. до 1 години), а якщо більш-менш спокійний та з помірними фізичними навантаженнями – хвилин 15-20.
Отже висновок такий:
- Спрей працює (але все ж таки потрібно приймати курсом який прописано у листку-вкладиші, щоб препарат накопичився у організмі і давав кращий результат)
- Засинання стало швидше
- Якість сну поліпшилася (нічні прокидання ще залишилися, але засинається швидше – по годині/дві вже не потрібно рахувати слоненят)
- Сподобався склад (наявнісь натуральних компонентів)

- Смак – солодкуватий, не приторний, але специфічний (чимісь нагадує смак стевії)

«Мелаксонін» обов’язково придбаю ще. Але щоб якість сну була кращою потрібно слідкувати також за гігієною сну (завчасно відкладати гаджети, не зловживати кофеїном… і багато залежить від ментального здоров’я)
У відгука 0 коментарів
vs-sveta

Здоровий сон з Мелаксонін спрей - запорука здоров'я та краси

Завдяки порталу naprobu.ua отримала посилку з Мелоксонін спрей (виробник Ерзобета С.П.А, Республіка Сан Марино; імпортер в Україні - ТОВ "Здраво") – тож приступаю до тестування.

Маючи проблеми з засинанням (і тут виною справжнісінький «букет» причин: стан постійного стресу, війна, збиття графіку (приходиться і вночі посидіти за компом) і т.п.), тривалістю сну а також частими пробудженнями - сподіваюся що завдяки Мелаксонін спрею (також є і таблетована форма) зможу налагодити свої «циркадні ритми», вирівняти та налагодити сон, адже ми проводимо уві сні близько третини свого життя. Сон необхідний і майже так само важливий для нашого організму, як повітря, їжа та вода.
Даний продукт заявлений, як продукт що сприяє пришвидшенню засинання, подовжує та поглиблює сон, сприяє повноцінному відновлюючому сну і все це завдяки інгрідієнтам з яких складається дієтична добавка, а саме:
- Екстракт насіння грифонії (біологічно активна добавка через вміст у них 5-гідрокситриптофану -важливої амінокислоти для людського тіла для вироблення серотоніну)
- Мелатонін - основний гормон епіфіза, регулятор циркадного ритму всіх живих організмів. До інших найважливіших функцій мелатоніну належить його антиоксидантна активність в організмі. Оскільки мелатонін виробляється здебільшого в нічний період доби під час сну, він дістав назву "гормону сну".
- Екстракт насіння Зизифусу - має заспокійливу, гіпотензивну, тонізуючу, чинить легку седативну дію
Р.S. В отриманий набір входять:
- брошура «Персональний план сну» - з корисними посиланнями та детальною інструкцією як заповнювати план сну (можна перейти по QRкодам і ознайомитися з практичними порадами як покращити свій сон, з методиками щоб поліпшити засинання і звичайно пройти тест на рівень виразності безсоння).
- картонна упаковка в якій знаходиться флакон Мелаксонін спрею, 15 мл. + вкладиш- інструкція (розписано склад продукту, як використовувати та механізм дії на організм)
У відгука 0 коментарів
vs-sveta

Перші враження від використання парфумованої води Today та матова губної помади з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження»

Ось уже декілька днів з мамою тестуємо нові продукти від компанії Avon
Петер трішечки розповім щодо перших вражень від використання даних продуктів, отже:
1) парфумна вода Today для Неї (тестує мама)
- картонна коробочка з флаконом з важкого, товстого скла, в лаконічному але достатньо вишуканому дизайні з легенькою пластиковою кришечко у вигляді краплинки, кришечка щільно закривається (на дні флакону є наклейка з датою виготовлення, на коробочці міститься інформація щодо складу продукту, об’єму, місцем та датою виготовлення, а також застереження щодо вогненебезпечності)…
ЯК ТІЛЬКИ-НО ВІДКРИВАЄТЬСЯ КРИШЕЧКА ПОЧИНАЄТЬСЯ МАГІЯ:
- в перші секунди здається неначе ти переносишся в квітучий весняний сад, наповнений теплом та сонячним промінням, неначе стоїш біля квітучого куща жасмину, листочки і квіточки якого покриті прозорими райдужними крапельками ранкової роси
- глибокий, яскравий, насичений - аромат впевненої у собі жінки. Достатньо стійкий (в перші хвилини після розпилення достатньо насичений і солодкий (тут головне не «переборщити», достатньо 1-2 розпилення, бо якщо більше – може бути трохи нав’язливим для оточуючих), хвилин через 30 аромат стає більш м’яким, теплим, пахне квітами і ледь вловимим запахом цитрусових. Через 1-2 години аромат стає дуже ніжним і ненав’язливим, огортає легенькою хмаринкою аромату сандалу і мускусу (трішки з гірчинкою)
- неймовірний обволікаючий шлейф, який з кожною годиною розкривається новими гранями и нотками). Взагалі на шкірі аромат тримається годин 5-6 (поступово вивітрюється і стає ледь вловимим, інтимним – його можна почути при наближенні), а на одязі тримається до 1 доби (запах делікатний і вишуканий).
2) матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження» у відтінку HYDRA PINK (тестую я, так як помади – це моя пристрасть)
- помада запакована у чорну глянцеву коробочку з білим маркуванням (на коробочці міститься інформація щодо складу продукту, об’єму, місцем та датою виготовлення), у рожево-пудровий футляр з важкого матового пластику який приємно тримати в руках, з великим дзеркально-сріблястим кільцем з написом AVON (футляр достатньо стійкий до подряпин, кришечка закривається щільно).
- вага помади (самого продукту)- 3,6 г.
- в стіку віддіток темно-рожевий зі світлою «серцевинкою» гіалуронової кислоти
- запах помади – запах зефіру чи фруктового льодяника (спочатку яскраво виражений, але при нанесенні на губи запах помади не відчувається)
- якщо злегка облизнути губи то відчувається солодкий присмак (але це нормальне явище для помад з гіалуронкою). Солодкуватий присмак залишається навіть після того як стерти помаду (але не надовго)
- віддітінок на губах: рожево-піоновий-кораловий (як у лялечки Барбі), дуже яскравий (для мене це не повсякденний колір, але такий віддінок також повинен бути у косметичці)
- помада наноситься дуже комфортно (легеньким ковзаючим рухом, без надавлювання), тесктура кремова, ніжна
- за контур не «пливе», в складочки не забивається, губи виглядають доглянутими та пухкенькими
- пігментованість середня (якщо хочеться злегка надати віддінок губам то достатньо нанести один шар (можна «вбиваючими» рухами подушечками пальців розподілити по поверхні губ), для більш яскравого ефекту – краще наносити в декілька шарів і з олівцем).
- фініш матовий (повністю не фіксується, легко стирається звичайною серветкою)
- помада не сушить губи, немає відчуття зтягнутості як після звичайних матових помад (немов губи як потріскана без вологи земля)
- щодо стійкості: помада тримається години 3-4 без підфарбовування, витримує легенький перекус чи каву зі смаколиком (не розмазується, в кутиках не пливе).
Ось таке перше знайомство з новими продуктами від Avon.
Далі буде… :)
У відгука 0 коментарів
vs-sveta

Почніть весну з Avon

Отримала такий приємний і такий очікуваний набір «Почніть весну з Avon» для тестування від Avon!
До складу набору входить:
- Матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження» (мій відтінок HYDRA PINK)
- Парфумна вода Today для Неї (50 мл.)
(на упаковках вказано склад продуктів, терміни придатності, країна виробник – Польща, пакування якісне, кришечки на парфумі та помаді – закриваються якісно,без ризику раптового відкриття)
Сьогодні з великим задоволенням починаємо з мамою тестувати неймовірні продукти від Avon (мама – парфуми, я - помаду)
У відгука 2 коментарі
vs-sveta

Rich coconut от Eveline cosmetics (продолжение)

Ну вот, практически истекло время отведенное на "знакомство" (тестирование) натуральной (97% ингредиентов натурального происхождения) и #VeganFriendly уходовой косметики линейки Rich coconut.
Хочу поделиться результатами от использования данных продуктов:

- за время тестирования нет проявления аллергических реакций на коже (нет высыпаний, не чешется, нет покраснений).
- очень понравился тонкий, не раздражающий, ненавязчивый (без химозных примесей) аромат кокоса... и едва уловимый запах лимона, белого чая, инжира (это мне так показалось :) )
- мицелярная водичка без трений прекрасно справляється со стойким макияжем и ежедневными загрязнениями, не оставляет после себя ощущение липкости, стянутости, сухости, жирной/маслянистой пленки (как от многих мицелярок предназначенных для снятия стойкого мэйка).
- пенка для умывания - нежная, воздушная, не очень плотная (мне чуть-чуть не хватает плотности продукта, но это очень индивидуально), хорошо удаляет грязь, косметику и себум. Если я очищаю кожу без какой-либо косметики, то мне хватает одного "пшика" пенки, если на кожу была нанесена косметика то я пенку наношу и смываю дважды. После пенки кожа нежная, увлажненная без ощущения "песков Сахары".
- крем для кожи вокруг глаз - это это вообще бомба, очень лёгкая текстура, несмотря на большое количество масла и питательных веществ совершенно не жирный. Наносится легко, быстро впитывается, косметика (консилер, тональный крем, тени, карандашик... да-да, именно - крем я использовала не только вокруг глаз, но и на все веко) - не скатывается, не забивается в морщинки. Немножко убирает отёчность, хорошо убирает сухость, что касается тёмных кругов - тут я желаемого результата к сожалению не увидела...
- мультипитательный крем - текстура средней плотности, при нанесении на кожу первое ощущение как будто немножко крем "стягивает", но от тепла подушечек пальцев он начинает смягчаться и тогда очень легко распределяется, ложится тонким слоем, после крема кожа нежная и бархатистая, увлажненная, нет ощущения жирной/скользкой пленки, которую хочется стереть салфеткой. Так как у меня комбинированная кожа, то питательный крем я наношу только на ночь.
- интенсивно увлажняющий крем - все как я люблю: лёгкая, нежная текстура, очень-очень быстро впитывается, действительно убирает шелушения и покраснения, не оставляет глянцевого блеска (даже на Т-зоне где в первую очередь проступают излишки себума), прекрасная основа под макияж, моя косметика не плывёт на нём.
Подводя итоги могу сказать:
- кожа выглядит более ухоженной, увлажненной, напитанной
- появилось деликатное сияние (именно сияние, а не "жирный блеск")
- проходят покраснения, шелушения и раздражения
- после кремов кожа бархатистая, нежная, приятная на ощупь. Поэтому, в дальнейшем я буду покупать продукты из этой линейки, потому что это действительно кокосовый рай для кожи :)

В общем могу сказать что первое мое знакомство с продукцией Eveline cosmetics у меня состоялось ещё когда я была подростком (это была декоративная косметика), и до сих пор, время от времени у меня в косметичке, в сумочке или на полочке появляются как декоравная так и уходовая косметика этой компании.

Очень нравится ценовая политика, радует что за достаточно адекватные деньги можно купить хороший продукт, который не разочарует, а будет работать.

Очень важно что компания не тестирует продукты на животных и обращает внимание на проблемы экологии, а также выпускает косметику с большим количеством натуральных ингредиентов.

#naprobuua #naprobuua_відгукі #naprobuua_EvelineRichCoconut #EvelineRichCoconut #CocoSkincareTeam #CocoLove #CocoLoveEveline
У відгука 2 коментарі