Олена Петренко
Олена Петренко
Новачок
Відгуки Олена Петренко
Коментарі Олена Петренко
Отримано лайків
4 Like
Бактобліс
15:05 07.12.2021
Олена Петренко

Бактобліс - закінчення тестування

Ось і закінчили ми своє випробування пробіотику Бактобліс. У мене двійня - отже вистачило обом по 15 днів тестування. Приймали перед сном. Як "вкусняшку" після якої можна не чистити зубки))) Син кожного разу старанно розсмоктував, а донька принципово розжовувала:-) Але, сподіваюсь, що від цього користь не менша. Вважаю, що дуже вдало розраховані етапи тестування - саме на період початку хвороб. Але ми стійко витримали))
Отже щиро можемо подякувати #naprobu.ua та #baktoblis за можливість взяти участь у проєкті та бути учасником такої классної команди.
Чого б я дійсно хотіла порадити виробнику Бактобліс - то це форма вітамінки, можливо, якась желейна, чи як льодяник на палочці, щоб дитина точно розсмоктувала.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
20:19 25.11.2021
Олена Петренко

Бактобліс - другий етап

Ось і настав момент отримання мною коробочки з "Бактоблісом". Окрема вдячність кур'єру - дуже чемний, ввічливий та пунктуальний. Малеча вже чекала цих білих вітамінок - бо смак дійсно приємний. І, що немаловажне, не потрібно вмовляти дитину з'їсти пігулку)))) дитина сама її просить.
Випробування триває))))
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
14:36 26.08.2021
Олена Петренко

Бактобліс

Пройшов перший етап нашого випробування пробіотику Бактобліс. Що стосується моєї родини - то ми задоволені. За цей час трохи прихворіли ще на початку прийому - та вже за 3 дні нежить пройшов)))
Дитина їсть їх із задоволенням, і коли скінчилися - просить ще)))) На смак дуже приємні. Вживали більше для профілактики.
Із нетерпінням чекаємо наступного етапу.
#naprobuua # naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс # Бактобліс
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
13:01 02.08.2021
Олена Петренко

Бактобліс - проба та перші враження.

Ну, що, продовжимо наш відгук про Бактобліс. По-перше, дякую організатору #naprobuua # naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс # Бактобліс, по-друге, як спеціально ))) за день до доставки пробіотика моя малеча трохи прихворіла (чи то вентилятор, чи то протяги) але результат - закладений ніс та горло((( Після отримання Бактобліс я зателефонувала нашому педіатрові з якою узгодила прийом зазначеного пробіотика. До речі, педіатр була обома руками ЗА !!!
Отже, перші враження:
- приємна доставка та ще й розмальовка, що є "+";
- зберігання в холодильнику, що також "+";
- дуже приємний на смак - малечі сподобалося, - "+";
- і, чи то самі одужали, чи завдяки пробіотику, але як результат - через вже 5 днів - горло не закладене))))) - "+" !!!
Мінусів поки не знайшла :-)
Випробування триває...

Ну что)))) приступаем к пробе пробиотика. 😉😉 А учитывая, что наш педиатр очень даже поддержала, то вдвойне интересен результат... Naprobu
У відгука 0 коментарів