1619098686
1619098686
Новачок
Відгуки 1619098686
Коментарі 1619098686
Отримано лайків
2 Like
1619098686

Палочки для чистки зубов у собак Purina

Нам нравится продукция компании Purina. На рынке они не первый год, а потому, приоритетное место в рейтинге наших любимых вкусняшек для собак заняли уже давно.
Палочки для чистки зубов (именно специализирующийся на этом продукт) мы увидели впервые, поскольку с этой целью раньше приобретали обычные собачьи вкусняшки. Очень обрадовало появление именно такого формата продукта.
К тому же, характеристики у них только положительные: запах не приторный, у собачки со рта тоже нет неприятного запах, в составе нет вредного сахара, красителей, усилителей вкуса, приобрести их можно по приятной цене не смотря на премиальность данной ТМ. На таких палочках мы любим тренировать выдержку (фото)
Мои собаки довольны и это главное! :)
У відгука 0 коментарів
1619098686

Корисні ласощі для собак

Ми усі звикли балувати своїх улюбленців чимось смачненьким. Але потрібно звернути увагу на те, що людську їжу, особливо жирну/жарену/солону/солодку давати собакам не можна! Якщо ви хочете потішити свого улюбленця смачненьким - зверніться до відділу, що спеціалізується на товарах для тварин. Там ви з легкістю знайдете безліч смаколиків різних ТМ, цільовою аудиторією яких є саме чотирилапі друзі. Ми віддаємо перевагу паличкам від Purina, оскільки до їх складу входять натуральні інгрідієнти, вони не мають цукру (на відміну від багатьох собачих ласощів, наприклад від Педігрі). Також до плюсів даних смаколиків можна віднести:
- доступну цінову політику, що дуже порадувало нас, адже Пуріна вважається преміальною лінійкою кормів для тварин,
- можливість знайти подібні корисні ласощі не тільки у зоомагазинах, але і в звичайних Сільпо.
Ми використовуємо палички не тільки як засіб підтримки здоров‘я порожнини рота тварин, але і як корисні ласощі у якості похвали при тренуванні.
Оцінка властивостей:
1. Колір: колір природний, без барвників
2. Запах: легкий, схожий на запах звичайної їжі, «каши з м‘ясом», не мають різкого запаху на відміну від в‘ялених свинячих вух, наприклад.
3. Форма: тримають форму, але собакою жуються легко, не травмують ясна, що дуже важливо!
4. Смакові властивості: старша собака їсть їх достатньо швидко, молодший - трохи довше. Але обидва мають велику любов до паличок) ще жодного разу не відмовились від паличок Пуріна
Відмінний варіант у подорож, в дорозі. Палички не крихкі та не будуть смітити навіть у машині, зручний розмір, собаці вистачає палички у якості перекусу.
Перед іншими собачими смаколиками дані палички значно виграють по всім параметрам.
У відгука 2 коментарі